Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Az alvást jól teszed. Mint a legtöbb betegségnél, az alvás a legjobb regeneráló. A szezonális influenzánál is mikor már gúvadozik az ember szeme, egy nagy alvás és másnapra máris jobban van. Felénk szokták is mondani, hogy ki kell pihenni a náthát.
De úgy látom a neten sem új-keletű:
"ha nem alszunk legalább 7-8 órát éjjelente, akkor csökken az ellenálló képességünk a közönséges nátha kórokozójával szemben. [...]
Minél kevesebbet aludt az illető, annál nagyobb volt a valószínűsége annak, hogy leveszi a lábáról a megfázás." - mutatták az eredmények.7 tipp a nátha elkerülésére
Az immunrendszer serkentéséhez, és a nátha elleni küzdelemhez az orvosok az alábbiakat javasolják a gyakori kézmosás mellé:
Több alvás
Kevesebb stressz
Szélesebb baráti kör
Testmozgás
Egy kis echinacea (kasvirág) kivonat
A C-vitamin biztosan nem fog fájni
Anyukánk tévedett, mikor azt állította, télen menjünk ki vizes hajjal"Persze ez más, de valahol ez is influenza és az alvás közben mióta világ a világ, regenerálódik minden szervezet. Növényeknél is fontos szerepet tölt be a sötét időszak. Úgyh nosza
-
Gergő_
őstag
válasz tibi666 #1423 üzenetére
gondolom az rda-t követi
nincs tisztázva ez az egész
van az rda és annak a 16-szorosa is kapható egy kapszulában. Most akkor mi az igazság? Erről írtam le a véleményem. Nem hiszek benne hogy 60 elég lenne. Szentgyörgyi zabálta, Lenkeinek viszont nem hiszek, mert úgy tudom ők naponta 5g-t is megesznek.
Azt tudom hogy beteg szervezetnek szüksége van rda felettire. Rákbetegeknek sokkal többre. Van amikor meg semmire, mert segítheti is a rákos sejtek burjánzását.
Te mennyit szedsz? 60-at? 1000-et? Intravénásan?off end
-
titán
válasz tibi666 #1580 üzenetére
Szerintem ebben eleg sok olyan eset lehet, hogy bekerul valamiert az user a korhazba es a sok fekves miatt kap egy tudogyuszit, amibe belehal, az maris a tudogyulladasban meghaltak statisztikajat noveli, holott lehet sose lett volna ilyen betegsege. Sok ilyet hallani, hogy bekerul combnyaktoressel es belehal tudogyulladasba.
dabadab
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest