Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Tudok olyat csinálni, hogy egy Linux-os szerveren mount-olok egy DD image file-t, megosztom Samba-val, felcsatolom hálózati meghajtónak egy Windows-os gépen, aztán valahogy boot-olok erről a hálózati meghajtóról egy virtuális gépet?
    Vagy csak az működik, hogy a DD képfile-ból VDI-t konvertálok (most épp erre várok) és azt adom hozzá egy virtuális géphez? (De működni fog visszafelé is, hogy VDI->DD?)
    Egy Live Linux rendszerem volt egy pendrive-on, ami elveszett, de van róla DD-s backup. Csak nincs itthon másik pendrive-om, amire visszaállíthatnám, és szeretném használni a Linux rendszert (vagyis már hajnal 3-kor akartam, és ilyenkor ugye nincs bolt, hogy vegyek egy pendrive-ot), de lehetőleg úgy, hogy megmaradjanak a változások (de a konvertálós mókával csak a VDI file-ban lesznek mentve, amit nem tudo hogy állítok majd vissza a pendrive-ra, ha vettem egy újat).

    Szerk.: Ah leesett, hogy le tudom majd klónozni egy pendrive-ra a felcsatolt VDI-t. :B

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák