Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz Khadris #6035 üzenetére

    Simán elképzelhető bármilyen anomália is, egyébként a fázis ceruzát arra szoktuk használni, hogy azzal kotorjuk ki a csavarhúzókat a szerszámos aljáról, másra nem való. Nem ad hiteles infót arról amit "érzékel", így annak sem hihetsz amelyik esetben nem világít, meg annak se amikor épp igen.
    Legalább kétsarkú feszültségkémlelővel, vagy másnéven feszültség teszterrel kell ellenőrizni, abból a belépő szint most kb br. 21k hufba kerül.
    De egy ilyen dolog miatt megértem hogy nem akarsz beruházni.

    Simán lehet hogy az a hosszabbító aminél " világítva" marad fázis ceruza, egyébként nem csak sima hosszabbító, hanem van benne egy kis dióda, vagy épp " túláramvédelem" vagy "túlfeszültségvédelemnek" kamuzott kötés.
    Ezek miatt simán maradhat kicsike feszültség olyan irányban, amire nem számít a wifi-s konnektorod és átengedi.
    Ebben a wifi-s konnektorban nem ugyanolyan kapcsoló van mint mondjuk egy villanykapcsolóban hogy egy manuális kapcsoló szakít.
    Valamilyen mágneskapcsolós, vagy áramköri relével oldja meg a kapcsolást, ami miatt kell hogy maradjon benne fesz a visszakapcsoláshoz.
    Na ez is pl simán átüthet a szigetelt műanyag házon éppen csak annyit hogy felvillanjon a fázisceruza ha épp az eredeti elosztó esetén fel van cserélve a fázis-nulla(ami egyébként semmi problémát nem okoz)...de sok minden más is lehet...

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák