Új hozzászólás Aktív témák

  • tomazin

    veterán

    válasz radi8tor #2113 üzenetére

    Ez szerintem nem batorsag kerdese. Most csereltek ki a bejarati ajtot, vegig ott alltam felettuk es igy is messze vagyok az elegedettol. Es itt nem az utolso pillanatba jutott eszembe a dolog. Itt eselyet nem latom egy normalis szakinak,h a komuvesek elott megcsinalja.
    Igazad van, rosszul fogalmaztam, de inkabb lerajzoltam. Szoval a betaprol ahhoz, hogy teljesen a fenti abra szerint legyen vegig a kotes, ahhoz a mar meglevo konnektorbol vissza kell hoznom a vezeteket. Visszahozzam vagy felesleges es a masodik abra szerint lesz es az uj konnektorok lesznek csak az 1 abra szerint.
    [kép]
    Illetve 2es es 3as konnektorok lesznek. Ha jol lattam az a szep megoldas,h az egyik oldalan felviszem a vezeteket, a masik oldalan meg leviszem, vagy ne vessem ki 2oldalt?
    Lappy:
    Jelenleg vakolatlan a fal,igy szeretnem normalisan megcsinalni.
    A doboz nagysagaval az a bajom,h ebbol 8at kene bevesnem es ahogy latom bent a hazban kisebb dobozokban van ez az elagazas megcsinalva (abban is boven elfer 3-4wago)

    Illetve ami eszembe jutott,h a dobozt a tegla szintjebe sullyesszem vagy 1-2mm-el kintebb,h a vakolattal legyen egy sikba?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák