Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz csubuka #10989 üzenetére

    Az "ismer valakit" azt jelentheti, hogy nem lesz minden ténylegesen leellenőrizve, hanem bizalmi alapon csak a legfontosabbak, a maradékot meg szokásjog alapján megírják jó-ra és a papírt aláíró viseli a felelősséget, mivel megbízik abban, hogy ha a haverja azt mondja hogy meghúzta a csavart, akkor az meg van biztonsággal húzva és nem fog kiugrani a földelés, vagy az EPH.

    Ez nem vonatkozik arra, hogy okosotthon rendszerekhez Neked valójában mire van szükséged. A VBF és a vezérlés, az két külön dolog. Aki még rendesebben kimegy és nekiáll átnézni a rendszer, sokszor akkor is csak az erősáramú fedeleket nyitják ki, a vezérléssel már nem szoktak foglalkozni.
    Azt külön illene ledokumentálni.

    De van amikor még azért is könyörögni kell, hogy az elosztó meglegyen feliratozva és van hogy a villanyász egyből támadásnak érzi magát a kérdést.
    Mert ha Ő csinálta, akkor még 5 év múlva is emlékezni fog hogy melyik kmsz-t mire kötötte, de ha Te rászólsz hogy feliratozzon, akkor arra gondol hogy későbbi átalakításokhoz, javításokhoz nem Őt fogod hívni és megsértődik. :D

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák