Új hozzászólás Aktív témák

  • laci06

    senior tag

    Sziasztok!

    Az utóbbi napokban volt pár lámpacsere nálunk amit én csináltam.

    Van egy kicsit kültéri szaunánk, ami ma kora délután ment, és kb 30 perccel azután, hogy bekapcsoltam levágott két fi relé is. Egy ami a szaunához kapcsolódik (pontosabban a kis melléképülethez ahol van, de a szaunán és egy kis bojleren kívül más nem ment), és levágott az is ami a házhoz tartozik, vagyis ami kint van közvetlen a szolgáltató eszköze mellett. Ment éppen szinte minden, vagyis mosogatógép, szárító, nagy TV, kávéfőző amikor ez történt (3*32A van itthon). Utána kimenve vissza tudtam kapcsolni mindent, a szaunát is, de utána úgy tűnt, mintha a 3 fűtőszál közül csak kettő menne (3*2.5 Kw). Vagyis kettő izzott nagyon, egy pedig gyakorlatilag láthatatlan volt.

    Lehetséges, hogy a fűtőszál halála okozta ezt? Normális, hogy azután hogy az egyik szál meghal a másik kettő vígan elmegy (a szauna még kb 2 óráig ment)?

    Lehetséges, hogy van összefüggés a között, hogy most felraktam pár új lámpát, és a között, hogy ez történt? A lámpák amiket felraktam éppen nem is voltak felkapcsolva, csak kicsit nehéz elhinni, hogy teljesen véletlenül most döntött úgy az egyik fűtőszál, hogy ennyi, vége.

Új hozzászólás Aktív témák