Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Vigneau #3641 üzenetére
Mivel bántottál volna meg? Azért nem voltam, mert névnapoztunk.
Egyébként nem feltétlenül jár ez együtt a moderátori tisztséggel. Talán csak én veszem túl komolyan. (És az utóbbi években - több okból kifolyólag - elég sokat veszítettem a humorérzékemből is.)
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #3649 üzenetére
Agyf@szt kaptam a mai futamtól. Az FB-s Boxutcán meg sok a Nando ellendrukker. T.K.O.
Speed(R):
Jaja, de nem saját lesz, hanem csak kölcsönbe. Meglátjuk, hogy tetszik a HX520-nak, utána meg majd az XFX Pro 550W-nek.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3651 üzenetére
Simán bírni fogja, ne viccelj..OCval is max 25A az igénye 12Von..a többi motyód meg nem nagy étvágyú. Kíváncsi leszek az 570hez képest milyennek érzed majd..mondjuk köztudott, ~egyforma..ha megoldott a csendes hűtése és megy 850 körül értelmes fesszel, gyakorlatilag ott vagy, ahol a 660OC..az ára meg ugye tudjuk mennyi..én inkább erre mennék rá a helyedben, ha már úgyis ott a Peter..ideiglenes VGAként minden igényt kiszolgál.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3655 üzenetére
Valóban..míg én bevállaltam a több lépcsős beszámolós eladást, te hirtelen eladtad a motyót, némileg ár alatt..lassú víz partot mos ;p Azért kívánom, hogy jöjjön össze egy jó vétel..addigis kíváncsian várom, hol kezd árban az ASUS Mini 670 Bár, nálam már a ref. is jó lenne a HR-03GTvel, de ha esetleg sikerül ASUSéknak elfogadható zajszintet produkálni, és nem is kérnek túlzott felárat érte, elgondolkodok majd..addig meg elvagyok, minden fullon megy így is..
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3658 üzenetére
Igaz, akkor éppen az volt jellemző, hogy 70hez konvergáltak..nekem ugye kicsit másképp jött ki, most a 480 kb. 35ért feszít a gépben..ha eladom, csak jól jöhetek ki..de megmondom őszintén, komálom..zabál/fűt/hangos, de brutál ;p
50 körül addig nem rossz a 660, amíg bele nem gondolsz, hogy gyakorlatilag 480/570 szint..persze a fogyasztása jóval kedvezőbb.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3660 üzenetére
Az a helyzet, hogy az 570hez (főleg OCval) képest alapon tényleg nem nagy szám..más kérdés, ha van olyan szerencséje az embernek, hogy 1200on rohangál, mert akkor gyakorlatilag csak CF/SLIvel lehet többet elérni VGA fronton. Egyébként tudom miről beszélsz, én is elégedetlen voltam vele, pedig még brutál OCs is volt..nem éreztem azt, mint most akár a 480al..fene se érti ;p
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #3648 üzenetére
Ez lesz az első 480-ad? Ér majd egy-két meglepetés akkor, főleg ha ref. hűtéses.
Bezzeg amíg Shumi nyomta a Ferkánál mindenki oda volt. De azért Ham is elég jót villantott. Remélem hogy az RB-k elbukják a futamot de sajnos hiába drukkoltam ellenük.
daa-raa: Mit vársz egy magamfajta ökoterroristától...
Jaja, pedig szép "hagyomány" volt abban a topikban, feldobta a napjainkat de ugye nem vagyunk egyformák.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #3668 üzenetére
Hang az csak egy dolog. 40%-ig elviselhetőbb, de a hőteremlése sem kutya. 250W a tdp-je, ez több mint 2,5x-e a procid fogyijának akkor is ha egy kanyit nem húzol rajta.
Mikor beszereltem futtattam 3DMák tesztet, majd én hülye megfogtam a bordát kíváncsiságból. Nem kellett volna úgy megégette az ujjam mint a sicc. Aztán ránéztem MSI AB-vel, a gpu 95-98 fokos volt a vrm meg valahol 110 fok körül lehetett... És már itt olyan hangja volt mint muter NDK-s hajszárítójának, tehát nem volt visszafogva a venti fordulat.Viszont kegyetlenül erős. Brutálisan. Semmivel nem tudtam megakasztani (igaz 1680-ban tolom). High textura pakk minden maxon (látótávolság is, élsimi is meg AF is) DX11-ben? Sima ügy, úgy szakított rajta miden ahogy kell. Erős táp nem árt hozzá, mert 12V-os ágat szopizza rendesen. Ha nem single rail-es tápod van akkor arra nagyon figyelj,hogy két külön ágat kössél be neki különben komolyabb terhelésre úgy lekapcsol mint a huzat. Haver 500-as chifi tápjával ezt csinálta. Nos a TX650-em 52A-t tud egyben 12V-on (over peak miatt engedi az elektronika egy rövid ideig az 55A-t is átfolyatni rajta) azzal már nem volt ilyen gond.
Jó tanácsként: próbáld minnél messzebb tenni a többi alaktrésztől, mert iszonyat sok hőt termel és hiába löki ki a forró levegőt, a házon belül is sok megmarad. Nagyon melegít mindent ami felette van vagy a közelébe. Szóval legyen messze a cpu hűtőtől, felsőtápos ház szintén felejtős. A prcid/SB/NB hőfokot is megdobja legalább 5-10 fokkal...
Amit még javaslok, hogy dobj be alá egy 12-es ventit a házba. Nem kell, hogy gyorsan tekerjen de sokat javít a gpu hőfokon ha a reltíve kis gyári ventialá bedolgozik egy nagyobb venti és friss hideg luftot kap alulról. Fordulatszám függő is de egy jó 5-10 fokot nyerhetsz ezzel a megoldással.
Itt egy kép róla nálam hogy működött: [link]Oldalsó venti olyan sokat nem csökkent a hőfokon mert oldalról a HP-ot tudod hűteni csak de ugye kicsi a felülete sokat nem ér annak a plusz levegő, inkább a vga közelében lévő SB-nek tesz jót az extra légmozgás.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
-
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #3784 üzenetére
Emberi fesszel 800-at mennie kellene tudtommal, tesztre 850-900 is meglehet. A gyári hűtőt lecserélted Vigi?
(#3779) Speed(R) : Van az úgy, hogy összejön minden az embernek, fel a fejjel, nézd a dolgok jó oldalát, ennél rosszabb már nem nagyon lehet.
(#3783) embe : Nekem nem fekszenek a beta driverek, nem tudom miért. Mondjuk elég ritkán szoktam csak driver-t cserélni, az újakat már nem az én karimra optimalizálják.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #3788 üzenetére
Passzolom a kérédst, de mivel nagy étvágya van a karinak, gondolom minősgéi alkatrészeket dobtak a kártyára. 4870-emen anno volt, amikor 115 fok is volt a vrm.
(#3789) smiti : Jobbulást az egész családnak Smiti! Kezd nekem is szúrni a hátam közepe, remélem nem lesz semmi bajom. Márcsak a 4-i tesifelmérő miatt is. Bár a hótól - vagy locspocstól - nem tudom a futást, hol fogják megtartani.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #3807 üzenetére
Megy az lejjebb is általában..persze ki kell fogni. RAM téren egyébként nincs összefüggés a GPUval, szimplán 4000 felett lehetnek gondok. Megfigyelhető, a korabeli fermis kártyák mind 4000 körül-alatt tetőztek..később, az új revekkel már lehetett tovább lépni. De itt szerencsére nincs baj, hisz dögivel van sávszélesség..ill. 460nál pl. kifejezetten egyensúlyi szitu áll fenn, optimális párosítás a 336SP 256bit kombó. Utóbbi nagyon jó kis kártya lett, én csíptem..és a Fermis félelmek java is alaptalan, mert tudnak ezek moderáltan kajálni/fűteni, nem mind kazán.
Építem befelé a 2500Kt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #3825 üzenetére
Igan sajnos, pedig mennyi pénz el megy a seregre, mégis kb semmi látszata nincs. Sokszor 20-30 éves eszközökkel kell dolgzni, de azért módosítottuk pl a Grippen besszerzést +4-5 Mrd forintért kértük hogy lehessen őket a levegőben utántölteni. Jah, hogy egy utántöltő gépünk sincs (meg annyi kerozinunk se, hogy ilyet megtöltsünk) és egy pilótánk sincs arra kiképezve, hogy ilyet végre tudjon hajtan?!
Az nem lényeg...[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #3829 üzenetére
Izé, eddig úgy tudtam 37 fölött nem foglalkoznak csak a polgári alkalmazottakkal - mondjuk fene se szeretne hivatásos lenni ennyi idősen - legalább is annó amikor a "karddal a szájában tojó sas"-osoknál jártam ez volt a duma, ja meg az 1 év próbaidő és a nem túl meggyőző fizu se motivált túlzottan egyedül a szakmai fejlődés lehetősége volt pozitívum, de mióta egyik volt évfolyamtársam dél-amerikában tengeti napjait azt is másként értelmezem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vigneau #3831 üzenetére
Akkor lassan mehetnél is nyugdíjba ha nem lett volna a szabály változás. Tudod milyen sok kollégám ment nyugdíjba 40-45 évesen? Azért ez mégsem volt rendjén... A legnagyobb streesz ami érte a legtöbbjüket, az az hogy esetleg a hétévégén berántják őket védett szállítmányt kísérni....
mod:
Nektek is vacakol a RIOS? Nem tudom este panaszkodtak de nekem jól ment, most meg alig tölti be a topikokat.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #3834 üzenetére
Tegnap óta nekem is kaki a ph, szüttyög, nem jön be, most meg azt csinálja, hogy a hsz elküldése után ott áll az "Üzenetét sikeresen továbbítottuk, hamarosan"... szöveg de nekem kell rákattintani a feliratra, hogy visszakerüljek a topicba, ja és közben ki is jelentkeztetett, és az emotikonok nálam se használhatóak, olyan mintha kukik tiltva lennének server oldalon, vagy nemtudom.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest