Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #24340 üzenetére
Újabb szösszenet. Gép újraindítása után a 100/50-es net 30/30-ra változik, azonban a router áramtalanítása és újraindítása után megint 100/50. Gép újraindítása után ismét 30/30 a tempó és így tovább... Erre mit tudtok mondani?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #24489 üzenetére
Figyelembe véve, hogy ~15 év alatt nem makkant meg nálam 1 sem, ill. az áruk sem vészes, nem izgat..VGA esetén már igen, azt sűrűn cserélem alapon. A mostani GTX780al jól jártam, 165k van a számlán..1 év múlva 980TIre garis csere
Ha lesz valami, amire váltanád a zsenit, csak dobj egy procit az árral ;p
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #24626 üzenetére
Azért kellően ismersz már be kell látnom. Holnap már érkezik is egy GTX 960 SuperSC ACX 2.0+
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #24706 üzenetére
Minél tovább halogatod, annál kisebb eséllyel, de eladható annyiért..jó a WF3.
Azt figyelembe kell venni, hogy a 960ak bekúsztak 60 alá és ott jön a 380 is..embe
Az üzletekben beragadt utolsó darabok árát az extra haszonért is emelhetik..
Ha valakinek az és csak az kell, kifizeti a ritka példányért a többet, nem vált.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #24727 üzenetére
A C400 végül megadta magát?
smiti
HAF XB..járt nálam..van jó oldala is, de a vinyórészleg és a front ventirész botrányos. 1 hónapig használtam kb., aztán inkább eladtam..amúgy meg hatalmas, ha kisebbet akarsz, ne ebben gondolkodj szvsz. Én most egy ProdigyMbe építkezek, ha kitalálok, mit csináljak a füleivel, már érdemben kisebb lesz. Kénytelen voltam megbarátkozni a kompaktokkal miatta, remélem nem bánom megEsetleg Raijintek Aeneas..? Mondjuk ez sem kicsi..de brutálul szellőzik
Nem tudtam belevarázsolni a Tritont rendesen, de léghűtéssel jó volt. 20k..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest