Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz Vigneau #7855 üzenetére

    Nagy hiba, mert ha egy ilyen miatt perelikbe pl a ph-t (mondjuk warez, becsületsértés, stb)... Nagyon nagy a fórum és hiába vagyunk jó páran, nem az hogy az egészet nem tudjuk figyelmemel kísérni de még a felét se nagyon. A "felderítések" nagy hányadát így is az "állampolgári" bejelentések adják. Ha megnézem a "hivatalból" indult "eljárások" és a bejelentés útján indult "eljárások" számát jelentősen az utóbbi van túlsúlyban.
    Elég sok topikban megfordulok, sokat csak szemmeltartok (kvázi read only) mégis sokal ritkább az saját felderítésű "eset", a modi meló javarésze a jelentős topikból jön.

    Ezt az egészet nem úgy kell felfogni, hogy spicli vagy, hanem úgy, hogy próbálod te is jobbá tenni azt a közösséget amibe te is beletartozol, aminek te is része vagy (ha az utcán látod, hogy kirabolnak egy kislányt akkor is simán tovább mész?). Ha látsz egy ilyen esetet és nem szólsz, nem teszel ellene az csak kicsivel kisebb bűn mintha magad követnéd el (legalábbis a szemeben).
    Szóval tessék bátran szólni abban a bizonyos topikban, segíts a saját érdekedben is kulturált keretek között tartani a fórumot, mert ez a te érdeked is, mindannyiunké.

    Propaganda: off :D

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák