Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #29701 üzenetére
Isten éltessen!
Alaplapra visszatérve korábban beszéltünk a Z87M lehetőségről is. Boltban még van ASRock Z87M Pro4. Igaz, nem Extreme4, de legalább még újonnan kapható, akár 3 év garival is. Erősen gondolkozom a megvételén és akkor nem lutrizom a H97M Pro4-el... Vélemény?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Cheesy
őstag
Ezt most hogy? :S
Retail, tehát hardverfüggetlen, bárhova továbbvihető és telepíthető úgy tudom... (persze egy időben csak 1 példány)
www.vakbelmutet.hu
-
robogos10
senior tag
Sziasztok mivel a multkori kérdésemre nem kaptam választ így az amd kártyát kihagytam és vettem helyette 1 Asus GTX 750TI OC-t
280x en is gondolkodtam ismét hogy vegyek megint eggyet de nem tudom kihajtani....
Ez mennyire volt jó választás? -
philoxenia
MODERÁTOR
Van egy ilyen gépem. Mit lenne még ebben érdemes cserélni, pótolni, hogy kicsit javuljon? FF alatt már nemigen akarnak menni a jobb videók sem....
-
robogos10
senior tag
érdekes jelenség
Elinditom a Dirt-3at pár pillanat és kikapcsol a gép majd beindul -
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #29712 üzenetére
HDD helyett SSD, vga csere valami újabb kisfogyasztásúra
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
válasz philoxenia #29712 üzenetére
Egy 4 magos xeon proci és egy 60-120gb-s ssd rendszernek sokat dobna sebességben a gépen.
(#29721) robogos10 : Fizikai négy mag sokat jelent, sok 2 magos procit fektet a sok flash tartalmú weboldal.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
Ha jól értelmezem az intel oldalát akkor a procim 63 foknál kapcsolja ki a gépet.Namármost Prime95 progi tesztje alatt 53fokos játék alatt gondolom akkor eléri a 63fokot lehet pasztáznom kellene?
Annó nem volt vele bajom bár ha JÓl emlékszem akkor a cpu hűtés gyári pasztája van fent...[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #29718 üzenetére
Felesleges költekezés lenne csupán. A proci a karcsú, nem mindenen segít egy VGA, bármilyen okosan is gyorsítanak az újabbak. Olcsó quad proci kell bele, minél magasabb frekis, 3G körüli darabok már röccmentesen elvannak az FHD tartalmakkal is. E5450 pl. E0 steppinggel, P45ben szépen menne.
-
robogos10
senior tag
újra pasztáztam de még mindig kikapcsol a gép
-
robogos10
senior tag
elindítom a furmarkot max beállításon és abban a pillanatban kikapcsol a gép táp vagy vga valyon? Utána bekapcsol a gép....
x1600xt volt benne kis ideig de azzal pl wot tank is elmegyegetett de nem kapcsolt ki a gép....
Gyanus hogy ez vga gond[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #29732 üzenetére
Olé. Egy kis 85+ FSPt előbb vettem volna oda..<200W a konfig.
-
Samtya
senior tag
válasz robogos10 #29736 üzenetére
Há' pedig jobb az FSP.
Hopp egy össztett keresés!
Az előbb Radi juttatta eszembe, hogy ilyet is lehet, mondjuk ő meg szebben csinálta, két különböző feltétel alapján. -
Vigneau
félisten
Be Quiet! Pure Power CM szériával volt már dolga valamelyikőtöknek?
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #29746 üzenetére
Nekem SFX-em van most is, évek óta hiba nélkül megy. Amikor az egyik albérletbe fos volt az elektromos hálózat, brutális fesz ingadozások voltak, rövidzárlat, ívet húzott a dugaljban a delej, akkor is védte a gépet, volt hogy lekapcsolt.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Vigneau
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #29749 üzenetére
Csendes és jó hatásfokú. Arra figyelj, hogy a hatásofka a tápoknak olyan 75-80%-os terhelésnél a leghatékonyabb, így nem érdemes túlságosan is túlméretezni a tápot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs