Új hozzászólás Aktív témák

  • T. Almeida

    senior tag

    LOL. :DD

    iWiW útmutató

    Sok a felhasználó, ki kell tűnni közülük valahogyan. Ennek két útját látja a hülye ember: vagy minden csicskát bejelöl, aki szembe jön vele, vagy személyiségének torzságát kivetítve vicceskedni próbál. Miközben kurvára nem vicces, sőt szánalmas. Ez az írás egyaránt szól azoknak, akik már fenn vannak és azoknak, akik csak lesznek, hiszen mindnyájuknak hasznos, ha az adatlapjukra tévedő rendes ízlésű emberek nem kapnak azonnali agyfaszt az ott tobzódó primitív hülyeségtől.

    Most végigvesszük lépésről lépésre az adatlap pontját, hogy minden fogyatékos cigánynak egyértelmű legyen.

    Vezetéknév – Utónév: már ez is sokaknak problémát tud okozni. Segítségként elmondom. Ebben az országban senkit nem hívnak Michael Knight-nak, tehát azt a nevet írd oda, ami a személyidben is van. Tudtunkkal a személyikben a név előtt és után nincsenek mindenféle szimbólumok és ábrák, így logikusan a wiwen is felesleges. Nem leszel jobb csaj attól, ha a lista elején szerepelsz. És ha van tangás-pucsitós fotó a képeid között, szimbólum nélkül is ugyan annyian fogják rádverni a farkukat, tehát még veszteség sem ér.

    A becenév olyan rovat, ahova nem a chat-es meg netes faszagyerek nevedet kell beírni, hanem a tényleges becenevedet, ha van. Ha nincs akkor nem kell. És szerintem nincs senki, akit a barátai vagy az anyja Deathcode-nak hívna. Csak szólok.

    Születési név: Ha ugyanazon a néven létezel, amin kiszart anyád, akkor ne írdd oda ugyanazt. Vicces szövegeket se írj ide, és a fiktív nevek sem humorosak. Az is szellemi szegénységre vall, ha felhívod a figyelmet arra, hogy az a rész nem a születési évnek van fenntartva. És aki évszámot ír oda, nos, no comment, betonkefnit a lábára, és irány a Petőfi-híd.

    Titulus: buzikám! Ez is egy olyan rovat, amit nem kell kötelezően kitöltened. Ez azoknak van fenntartva, akik kurva sokat tanultak, és elverekedték magukat a doktori címhez, és ezért irdatlan sok faszt szoptak. Ám a kis tizenhatéves csicskák és a Dokkos kurvák semmit nem tettek azért, hogy oda bármit írjanak.

    Ország – Város: nem leszel laza arc, ha beírod, hogy Jamaica, Kingston, csak levágós lesz, hogy Biatorbágyon laksz egy panelben, és büszke vagy rá, hogy néha a játszótéren elszívsz a suhogósnadrágos cigány haverjaiddal egy spanglit, miközben a telefonodról zenét hallgatsz.

    Nem: hál istennek nem beírni kell, csak választani. De csomó downkóros kültelki paraszt azt hiszi, hogy vicces, ha tévesen adja meg. Nem vicces, szánalmas.

    Anyanyelv – Beszélt nyelvek: Ó istenem! Ez a mekkora humor lehetőség a homoszexuális embereknek, akik már tizenkét évesen gumicukrot dugdostak a seggükbe. Nem vicces, hogy mindenki beszél szuahéliül és kirgízül. És nem kell bekamuzni, hogy beszélsz hollandul, mert megnéztél egy Ajax-meccset. Meg furcsa, hogy minden tizenhárom éves puttó három nyelven beszél, miközben normálisan még segget törölni sem tudnak.

    A képek egy külön kategória. Sokan úgy gondolják, itt igazán nagy teret kaphat a humoruk. Kurvajó arcok vagyunk, ezért elmondjuk: nem. A képhez olyan képeket tegyél fel, amin ha nem is nézel ki úgy, mint Brad Pitt/Sharon Stone azért fel lehet ismerni. Nem kellenek partifotók, hogy lássa mindenki, mennyire jó drogos helyeket ismersz.

    Családi állapot: Minősíthetetlen dolgokat lehet itt művelni. Például a tizennégy éves özvegy kiscsitrik és a házas pattanásos szerepjátékozó tizennyolc éves bátyjuk egyaránt szánalmasak. Annyira nem is kell kitölteni, de ha mégis akarod, akkor pontosan.

    Magamról: ez kemény dió. Erre még nekünk sincs tuti receptünk. Itt megengedett a humor, de mivel a magyar populáció 99%-ában a jófejség csírája sincs meg, így nagy valószínűséggel neked sem fog sikerülni. Amit semmi képen ne írj be ide: dalszöveg, angol idézet, angol dalszöveg, ezoterikus blabla, és úgy általában semmit, amit művészinek, költőinek vagy fifikásnak gondolsz. Légy tömör, tartalmas és pontos. Nyugodtan zsidózhatsz is.

    Ezt csinálom amikor dolgozom – nem dolgozom: a munkához azt írdd, amit tényleg dolgozol. A tanulás nem dolgozás, az tanulás. A nem dolgozomhoz meg a hobbidat. Ha két a mező tartalmát felcseréled, már nem vicces. Ha ugyan az van benne, és még igaz is, akkor kurva nagy szarban vagy, kérlek ugorj le egy magas ház tetejéről.

    Kisállatok: ha nincs, ne írj be mindenfélét. Aki arra célozgat, hogy „öcsém van”, az szánalmas és nyomorult csótány, aki eleve meg sem érdemli az életet.

    Kapcsolat: nem kötelező kitölteni. Tehát ha valamid nincs, nem akarod nyilvánosságra hozni, vagy nem tudod mi az, akkor ne írj oda semmit bazdmeg.

    Szerencsére az iskolák és a munkahely kevés kretént mozgat meg, főleg olyan buta és homályos cigányokat, akiknek egyikből sincs túl sok.

    És végzetül, ha már az adatlapod rendben. Nem csinálsz olyan kamu karaktereket, mint Petőfi, Sztálin, Chuck Norris. Mert mindez három-négy éve egy-kettő még vicces volt. Ma már túlléptünk ezen a szinten. Ami meg a kocsmák, tetováló szalonok, zenekarok, iskolák jelenlétét illeti wiwen, az nem más, mint az ocsmány lelkek tiszta kivetülése az internetre. Kurvára nem kíváncsi senki a szar produkciód ingyenreklámjára. Még akkor se jelöljön egy huszadrangú álkultúr, külvárosi mocsokban fuldokló gimnazistáknak szánt pincekávézó ismerősnek, ha Magyarország második számú buzi celebrityje az üzemeltető. Hé Varangy-Varnus! Ez neked szól!

Új hozzászólás Aktív témák