Új hozzászólás Aktív témák

  • vinczetibor

    aktív tag

    válasz Fall-N #4153 üzenetére

    Egyszerűen a tapasztalataimat írtam le. Bármit gondol is az ember nem kezdünk úgy egy hozzászólást, hogy hülyeségnek nevezzük a másik véleményét.

    Már több Xiaomi telefon volt a családban és nekem is az van most, ráadásul nem is a legolcsóbb. A Huawei-hez, Samsung-hoz és a Vivo-hoz képest jelentős visszalépés beszéd, kihangosítás és zenehallgatás szempontjából is. Nem tudom, mi az oka, hogy olcsó fülhallgatóval és a 12000 forintos vezetékes fülhallgató is ide tartozik, a Poco rosszul szól, viszont a £120-os Anker Soundcore Liberty 2 Pro-val eszméletlen jó zenehallgatásra. Lehet, hogy az Aptx az ok. Csak találgatok, ahogy te is teszed. Mindenesetre furcsának tartom, hogy egy "árérzékeny" csoportot megcélzó cég olyan telefont rak össze, ami a drága fülhallgatóval jól szól, de az olcsóbbakkal, amiket a telefonjait vásárló célközönség leginkább megengedhet magának, gyatrán.
    Az, hogy ki mit tart jónak, elfogadhatónak vagy rossznak szubjektív. Az én problémám az lehet, hogy gyártók, csúcskészülékei után egy jobb középkategóriás készüléktől várom el ugyanazt a minőséget. Valahol a Xiaomi-nak spórolni kell, hogy ilyen jó áron adhassa el a készülékeit és úgy látszik ez a hangminőség területe.

Új hozzászólás Aktív témák