Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz szilu7 #3482 üzenetére

    Azért ezt ne vedd alapnak! Vannak ismeretlen, ismeretlen forrásból építő kisebb nevenincs gyárak és komoly OEM gyárak, ahol a drága, prémium cuccok is készülnek.

    Egy példa: Van noname TWS, meg ott az Edifier. Mindkettő kínai mégis ég és föld a külnbség. Vagy Huawei, Realme, TCL, Xiaomi, Haylou stb.

    vincze1: Birom amikor ismeretlenül hülyének nézi valaki a másikat. :U Tisztában vagyok a rédióhullámokkal, interferációval, a hasonló sávon müködő BT és Wifi "N"-nel. A hallásom is jó. Én belvárosban lakok, zsúfolt helyen, társasházban. Régi banképület, vasbeton, vas gerendák stb. Millió 2,4 GHz-s hálózat: boltok, alattam a bank. Itthon is van pár eszköz csak nekem, mégis stabil a füles és a telefon. Én dual band routert használok, a WiFi "5G" azaz ac-s. Párom miatt megy az "N" is mert a telefonja nem támogatja az ac-t.

    Az aptx stb kodekkel meg igenis igazunk van, igenis támogassa a gyártó. Nem csak telefonhoz kapcsolódhat a TWS, így jól tud jönni. Meg amúgy is ne ezzel akarják a drágább termékeik felé terelni a vevőket.

    Meg egyébként is arról volt szó, hogy azonos körülmények között igenis ciki, ha egy jóval drágább termék elvérzik. De azt is írtam előzőleg, hogy sok minden függ az eszköztől is ami továbbítja a jelet (adó). Ezen sincs semmi különös meglepődni való, gyengébb az antenna/BT chip stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák