Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy új PC-t, amiben egy Enermax Lepa MX F1 600W-as táp van. Alapvetően jól működik, nincs használat közben semmi baja. Viszont miután leállítom a gépet, furcsán viselkedik. Egy darabig (hosszabb, rövidebb ideig) látszólag teljesen ki van kapcsolva. Majd egyszer csak elkezd fura "nyikorgó" hangokat adni a gép, mintha a HDD-t mozgatná. Egy kicsivel később a gépház világítása elkezd vibrálni, ki be kapcsol, a nyikorgás ütemével együtt. Van, hogy elindul 1-1 ventilátor is. Nem az összes, csak 1 vagy 2, azok is ki-be kapcsolgatva. Egyszerűen megőrülök tőle. Egyedül úgy tudom megoldani, ha a táp I/O kapcsolóját lenyomom. Viszont nem szeretném ezt állandósult megoldásnak. Tudtok esetleg segíteni, mi lehet a probléma?
UI:
Energia gazdálkodási lehetőségekben a "Felébresztési időzítőket" letiltottam, illetve a "Gyors rendszerindítás bekapcsolása" funkció elől is kivettem a pipát.Köszi előre is!
A fiút a férfitól csak a játékai ára különbözteti meg!
-
adio
tag
válasz mindig.ujreg #19700 üzenetére
Köszi szépen a tippeket. Megnéztem a csvarokat, szétszedtem az egészet de ugyanúgy csinálja. Egyre gyanúsabb a táp, szóval muszáj lesz visszeküldenem garanciába..
A fiút a férfitól csak a játékai ára különbözteti meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest