Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz becsitibi #11823 üzenetére
"1:HGY: egész éjszaka nem tudok fennt maradni és figyelni hogy mikor indul újra,ha történt volna valami,akkor úgy is jelzett volna hogy error van,de nem történt semmi."
Ha 22:00-kor indítod, és reggel 07:30-kor nézel rá, akkor 9:30 perc futásidőt kell látnod, amennyiben nem indult újra.
Ha újraindult, akkor vagy nem a memtest fut, vagy kevesebb a futásidő. (attól függően, hogy automatikus bootra van-e beállítva a memtest)"4: Mr Ricsi : megtaláltam köszi!Ezt hamarosan kipróbálom.Gondolom POWER OFF-ra rakjam"
Igen, arra."6: Banális hiba is megfordult a fejemben,de átnéztem a gépem szemmel láthatóan nem találtam problémát"
Le kell húzni az alaplapról a Reset és a Power gombokat és egy kis fémdarabbal óvatosan összezárva kell indítani.
Így máris nem csak ránézésre van kizárva a hiba.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
04ahgy
nagyúr
válasz becsitibi #11823 üzenetére
Csak feltűnne, hogy a Memtest86+ futása helyett nem az fogad... Legalábbis remélem, hogy feltűnne.
(#11824) mr_ricsi: SuperB 460-nak volt gyakori hibája, működés közben elvette a PG-t. A gép megy tovább (mármint nem funkcionálisan, csak nem kapcsol le), de a kép elmegy.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest