Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ates2
senior tag
válasz szabonagyur #120539 üzenetére
Arris modem?
9 kerben június elején cseszték a hálózatot,optika stb,azóta nekem is naponta 2x indul újra.
Konkrétan egész utcában nálunk elcsesztek valamit, és a jelszintek se jók mindenhol stb...
Valószínűleg lehet nálad is ez van.Ad le hibára te is,hogy újraindulgat a modem random... Aztán hátha rájönnek mit csesztek el és hol.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz szabonagyur #120539 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, naponta háromszor
Eseménynapló fabatkát se ér, nekem a legutolsó bejegyzés tegnap 17:16, ami valójában +2 óra, azaz 19:16, amikor is FULL RESET után újraindult, majd átállt modem módba. Azóta NINCS egyetlenegy bejegyzés se! Szóval ez csak olyan dísznek van. Modem módban legalább is. Router módban lehet hogy frissül... WIFI loggal. Más féle (error, warning, stb.) bejegyzést még nem láttam
Én ki merem jelenteni, hogy az eddigi modemek közül, az Arris a legrosszabb! "Nyugodjunk" meg, úgy látszik ez a normális működése![link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest