Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Hát nem nagyon kéne szvsz a 2K4 - multi szempotjából egy jó alap lehet a 2k7-hez ha annál jobbat csinálnak akkor az nagyon jó lenne de nem tudom hogy single mod nélkül mennyire lenne eladható bár a Q3 megmutatta hogy lehet only multi de hát a mai tömegek igényeit is ki kell elégiteni lásd Q4 bár én nem sirnék ha nem lenne single rész amugy sem játszom semmilyen single játékkal vagy netes game vagy semmi nem fogok előre legyártott kiszámitható játékmenettel bohóckodni meg időm sincs rá szal multi rulzz
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
Kicsit kezdessz má saját magadba belebonyolódni'' De én azért kiváncsi lennék mit tudnának összehozni... mondjuk a Skarj (nem t'om hogy kell írni) tehát a Skarj-ok Lázadása The Rise Of The Skarj Hybrids.'' Az Awakening-be vannak Skarj-ok jó nem single de UT világ nem? nam most már lehet pihenni...
[Szerkesztve]PSN:BiZzare_0 ️
-
chaby7
aktív tag
válasz LucifeI2 #265 üzenetére
Nem tudom ki, hogy van vele de, szerintem a 2004-nek is elég érdekes volt a gépigénye oké hogy elmegy egy 1GHz, 256MB ram Gef2-ön nem is lesz 25fps alatt, de egy ilyen játék élvezetes játszásához kell a 60fps minimum, és azt nem olyan könnyen lehet tartani.
Jelenlegi konfigom a 2004-es UT-n medium beállítások mellet átlag 90-100fps nagyobb tűzharcban leesik 50fps-re szűkebb folyosón 150-200fps.
Én mondjuk, nem izgulok hogy elfut-e az UTIII, alacsony grafika mellett biztos futni fog de az max annyira lesz jó, hogy single-ben bohóckodjak egyet. A stabil 60 fps tartásához szerintem minimum egy X2 vagy Core2 kell, abból kiindulva, hogy az UT-k inkább proci igényesek, alacsonyabb grafika mellett 7600GT is elég lesz.ABIT AN7_Barton 2500+@2200MHz_MSI 6600GT(VF700-AlCu)_1GB DDR
-
aDM|RaL^
őstag
válasz LucifeI2 #2661 üzenetére
jó az aláírásod.
ennél már csak azon a képen sírtam jobban, amin egy angol feladatsor látszik vmi munkafüzetben, és ellentéteket kell írni...
http://www.e-2005.de/potw/pro-noob.jpg
...:'D
pro- noob..btw, ez nem olyan mint az 1 ben? levered xant, megkapod a skinjet...
http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
feka007
veterán
válasz LucifeI2 #3032 üzenetére
Nekem ez jobban bejön mint a 2004, nincs az a dömping mapekből, mint a 2004-nél, de az összes map igényesen lett megalkotva (kivéve néhány warfaret meg vehicle ctf-et, egy-kettő még mindig eléggé összegányolt), hangulatosabb az egész. Bár ez a warfare nem az igazi, jobb volt külön assault meg onslaught szvsz...
Vegyél olyan vga-t, amit még kihajt a procid, pl. X1950GT. -
törölt tag
"másik kérdésem az lenne, hogy UT-ba is előfordulhat-e az mint CS-be, hogy amikor kijött CS:S, akkor nem mindenki váltott át hanem legtöbben maradtak CS 1.6-nál, és jelenleg a legtöbb versenyen is még mindg CS 1.6 van, történhet ilyen UT-ba is hogy a profi ligák, versenyek, stb. 2004-nél maradnak?"
Hát csakmert kijött az UT3 nem fogja mindenki abbahagyni az UT2k4-et...sztem lesznek még versenyek ahol UT2004 fog szerepelni ,de sokan fognak mostantól UT3ra koncentrálni...
A hardveres kérdésre pedig énis a VGA cserét javaslom...
-
Ferdzsoo
addikt
Igen, nekem majdnem ilyen konfiggal indított az UT x1950pro-karival teljesen megfelelő volt a teljesítmény, legoland-nél 100FPS-felett voltam mindíg.
SZerintem is VGA-t vegyél és elfogadható lesz a teljesítmény..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest