Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A kamerák elrendezése nem tetszik továbbra sem, de a várhatóan átgondoltabb zoom-rendszer és a sík kijelző nagyon ígéretes. Ha a bitang üzemidő is marad, akkor összességében megint a legjobb droidos készülék lesz.
-
Ateszpapa
addikt
Azért a "periszkóp" kamera is változott, ott kör alakúnak tűnik a lencse ha jobban megnézitek, az eddigiek "téglalap" alakúak voltak.
Legfőképpen itt látszik: [kép]
A lapos kijelzőt igencsak preferálom, de ez a téglalap alak...jobban tetszik a lekerekített S21U.[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
s23 ultra, te vagy az??
-
nagyúr
úgy tűnik, visszatér a csúcs-csúcsmodellbe is a teljesen sík AMOLED panel.
- Ez nagyon örvendetes . Várom a megjelenését , biztosan szuper kütyü lesz mint az S23U-ra is.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
Szerintem ő inkább s22 ultra..
Nekem jobb a kicsit hajlított kijelző, modernebb megjelenés és kényelmesebb gesztusvezérlés miatt..
Kamera remélem tényleg sokat javul, mert ha nem, akkor megint nem ő lesz a legjobb andoridos teló szvsz.[ Szerkesztve ]
The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
nagyúr
válasz Elit3Zotya #6 üzenetére
Milyen területen nem voltál megelégedve a kamerájával ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #6 üzenetére
A legjobb telefon attól még lehet, akkor is ha nem ebben lesz a legjobb kamera. Pont te is mondtad, hogy igazából már egyik sem szar. Jó kamerák vannak a smuban csak a csúcskategóriában a többiek jobbak. De az üzemidő, az extra szolgáltatások, a stabil szoftver legalább olyan fontos. Ezekben meg pont a kínaiak véreznek el.
-
addikt
válasz Luck Dragon #7 üzenetére
Inkább csak azt fáj látni, hogy a többi gyártó jobb ebből a szempontból, de nem kicsit.
#8joey04
Jó kamerák vannak a smuban csak a csúcskategóriában a többiek jobbak.
Már nem lehet a legjobb számomra, hiába jó majdnem minden más szempontból.
Pl egy magic 5 pro simán van olyan jó számomra.
Szintén stabil a rendszer, nekem szebb is, kijelző fejlettebb, brutál az üzemidő, kamera meg nem kérdés.
Hogy kinek mi a legjobb, embere válogatja kinek mi a fontos.
Szerintem pl jelenleg az Oneplus open a legjobb telefon a piacon(magic v2 talán még jobb, de azt nem kapni sehol), de ez nyilván másnak meg szóba sem jöhet.
Szeretem a samut, és pont ez miatt fájdalmas látni, hogy mindenki más tud jobbat.
Hátha most sikerül valamit tényleg villantani..The King Of Innovation - Vivo X Fold3 Pro
-
LosBlancosRM
senior tag
Remélem nem olyan ocsmány színekben lesz, mint a borítóképen.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
lolal
senior tag
Nagyon ígéretes, de hogy jutottunk el ehhez a vissza a jövőbe dizájnhoz. S20 Ultra vagy az S10+ köröket vert dizájnban a mostaniakra
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Sza_Sa
senior tag
Nekem annyira választóvonal a hajlított kijelző, hogy szinte csak ezért nem vettem meg az ultrát. Pont azért, mert volt több hajlított telefonom, mára már inkább a hátrányait látom.
Végre talán cserélhetem a 14 Pro-m,."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
OSERANSKY
junior tag
Akkor sem kellene, ha fizetnének érte. Bár ez szubjektív...
Change one thing, change EVERYTHING...
-
janeszgol
félisten
A oldalt hajlított telefon a legszebb szvsz, kézben fogva is keskenyebbnek hat, viszont aki nem gesztust használ, annak hátrányosabb lehet. Bár a sík kijelzőbe is bele lehet nyúlni véletlen. Pláne ezeknél a vékonykávás megoldásoknál.
-
nagyúr
Végre újra sík kijelző!
Nagyon nehéz volt rájönni, hogy lapos dolgon jobb írni és dolgozni.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Elit3Zotya #9 üzenetére
Pedig azt hittem, hogy élmezőnyben van ezen a téren.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #9 üzenetére
igen, egyéni kinek mi a fontos, de mint csomag, a samu a legsokoldalúbb.
-
addikt
válasz Luck Dragon #18 üzenetére
Sajnos fotó szempontjából eléggyenge szvsz.(videóban nagyon erős)
Minden téren nyújt egy nagyon jó szintet, ezért is nagyon jó tényleg, de pl az említett modell, lényegében minden téren egy kicsit még többet is, de pl nincs dex, amit biztos sokan használnak, de aki pl nem, annak lehet a még jobb kijelző vagy jobb kamera előnyösebb lehet.
Embere válogatja, hogy kinek mi a fontosabb.#19joey04
igen, egyéni kinek mi a fontos, de mint csomag, a samu a legsokoldalúbb.Ettől még nem lesz a legjobb, legalább is szerintem biztosan nem.
-
rosieposie
kezdő
válasz Elit3Zotya #22 üzenetére
Fotózás szempontjából sosem volt a legjobb, de a mostani túlélesített feldolgozással és vacak éjszakai móddal már-már a középkategóiát súrolja a főkamerája
-
gattolino
senior tag
Szerintem ha így folytatja a Samsung akkor a Nokia sorsára fog jutni. Ez az S csúcs széria megy lefelé a lejtőn. Dizájnban ugyanaz, mint az S22 Ultra, csak az árat növelik. Innováció nulla
Vivo X90 Pro Plus
-
doooo
veterán
válasz rosieposie #23 üzenetére
Nagyon sokszor volt a legjobb, de most valóban félrement valami, mert pár hete/hónapja nagyon komoly és abnormális romlás történt az S23U-val, amit remélem az új főverzióval javítanak (hisz előtte is fél évig jó volt, nagyon jó, és ez csak a főkamerát érinti). Az éjszakai mód pedig most is kitűnő.
-
mrThomi
addikt
Ezzel a sík panellel számomra kicsit elveszti a prémium érzetét. Tok függő, de a visszanavigálás is nehézkesebb. Nekem jobban bejött a lekerekítés
-
SkyLine3000
addikt
Formabontó megjelenés...
-
fogselyem
aktív tag
Kívánatos a sík kijelző.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos.
-
félisten
-
mrThomi
addikt
A kisebbiknél és a plusznál oké volt, de ott is inkább csak a simát tettem volna síkra a mérete miatt. Nem érteném a Samsungot ha az Ultrát is bevonná most, ha már egy az egyben úgy néz ki mint a 22-23 Ultra. Üvegfólia sem lenne probléma, legalább is számomra. Tettem már fel üveg UV ragasztósat, illetve Origi Samu fóliát is rá, mindkettő tökéletes volt és imádtam őket. Remélem ez csak egy kezdeti prototípus, aztán meggondolják magukat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
aktív tag
válasz Plazmacucci #32 üzenetére
Váltogatják a gyártók ezt a megoldást. A Samsung most lát benne fantáziát?
-
nagyúr
-
joey04
titán
válasz Luck Dragon #38 üzenetére
----
Na de: [link]
-
mrThomi
addikt
válasz Elit3Zotya #35 üzenetére
Van teló aminél jól áll a sík, pl Sony Xperia széria, ott egyáltalán nem éreztem hátrányát, se fogásban se semmiben, de ehhez a nagy tégla alakhoz szerintem is kell a valamilyen lekerekítés. Kényelmesebb is lenne. Így ezekről a képekről nekem is gagyibbnak tűnik mint a 23 Ultra. Meglátjuk, de tényleg kár lenne érte.
joey04: ha arról van szó nekem inkább a kompaktabb méretnél tűnik használhatóbbnak a sík. Ha egy 6.1 telót ha kézbe fogok ott annyira nem zavar, jobban át is érem egy kézzel ide lőném a kisebbik iphonokat, akár a minit (ezeket csak fogásra értem), de összeségében a kompakt telóknál is inkább a lekerekítést preferálom, Xiaomi 12 is baromi jó volt kis méret ellenére lekerekítve
-
addikt
Van teló aminél jól áll a sík, pl Sony Xperia széria, ott egyáltalán nem éreztem hátrányát, se fogásban se semmiben, de ehhez a nagy tégla alakhoz szerintem is kell a valamilyen lekerekítés. Kényelmesebb is lenne. Így ezekről a képekről nekem is gagyibbnak tűnik mint a 23 Ultra. Meglátjuk, de tényleg kár lenne érte.
+1
Ez így van, én pontosan ugyan így gondolom.
Xperia esetében a vékonyság miatt nem érezni a hátrányát, de így is néz ki jól, így adja ki ezt a formát.
Ezeknél a nagyobb tégláknál már sokkal jobban néz ki a hajlított és kényelmesebb is a használata, de kinek mi..#39joey04
Csak tudja a samu, hogy mi kell az ultra kategóriába..[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz gattolino #45 üzenetére
Az árak tekinteteben onnan indult a dolog, hogy a Samsung a Nokia sorsára fog jutni. Ha ebből a szemszögből nézzük, akkor a magyar piacnak észrevehető súlya nincs. Viszont, ha a pénztárcánk szemszögéből nézzük, akkor volt drágulás, szóval mindkettőtöknek igaza van, csak más nézőpontból
-
Hobbbyt
őstag
Hát ez szégyen, hogy a 2015-ös S6 Edge után, ami a korában formabontó és az egyik legszebb teló volt, 2024-re eljutottunk.. ide. Ebbe a Nokia Lumia 930 koppintásba. Én kifejezetten szeretem a S10 lekerekített széleit, hátránya nekem nincs, ellenben sok előnye igen. (Szebb, kényelemsebb, az oldalsó sávot is jobban "érzem")
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Copy + Paste dizájn köszönjük, nincs itt semmi látnivaló.
Egyik cég szánalmasabb mint a másik.#42 gattolino:
No para lesz majd itt Hárdveraprón kamionról leesett olcsó verzió is meg Telekomtól kihozott 22 havi részletes eladó is amire azt írja majd az illető, hogy egy összegben vásárolt.
Ha egy összegben vásárolta és nem kell neki akkor minek adja el ahelyett, hogy visszavinné 14 napon belül?
Nem elég, hogy az országban át vagyunk verve de még itt is.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen