Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Ez az "aranylemezre kerülés" a Cyberpunk óta semmit sem jelent, előtte még volt jelentősége.
A játékot pedig várom - de az utóbbi idők csalódásai után - már csak kisebb lelkesedéssel.Do you see the white shadow?
-
GodGamer5
addikt
Ja és Pc-n kap egy nagy kövér Denuvot is...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
nanocry
tag
Szerintem a Hogwarts is megfogja pár nappal előtte, hogy megjelenik. Csicskapress maradt már csak.. Most mindenre rálesz erőszakolva, amit megértek, működik, csak a performance végett a játékosokkal basznak ki, aki fizet érte. Nem bánnám én a másolásvédelmet, ha nem okozna losst...
Édesapám, ég a Tisza, szalmával oltják..
-
Daelion
őstag
Most nekem is ez a szerencsém, hogy kaptam tavaly év vége fele ajándékba 1 éves pass-t és majd azzal kipróbálom.
Mondjuk nekem eddig nem volt olyan negatív tapasztalatom Denuvo miatt mint amit sok helyen olvastam meg hallottam. 'DMC 5-nél volt, hogy ~véletlen kikerült mind a 2 exe Steam-es változatban és nálam ugyan úgy futott mind a 2'
Doom-ot is játszottam még mielőtt kivették belőle, ott sem vettem észre semmi különbséget.[ Szerkesztve ]
-
VinoRosso
addikt
Hmm annak idején nem gondoltam volna, hogy ebből valaha lesz is valami. Kíváncsian várom, mert eredetileg jó koncepciónak tűnt.
-
Gubu0101
veterán
Nekem is megy a xbox game pass pc-n.En is azon jatszom majd.Igy olcsobb mintha megvennem,amugy se szoktam csak egyszerr vegig jatszani egy jatekot,igy nem is zavar,hogy nem sajat.Varom mar,en be is neztem,mert ugy emlekeztem ebben a honapban jelenik meg
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless MacBook Air M1 iPad Air iPhone 14 Pro Max Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Daelion
őstag
-
lordEVO
tag
Ez a Gamepass amugy akkora egy kiralysag. Olyan jatekok jonnek ki elso nap rajta(vagy akar kicsit kesobb is) hogy ez unbeatable.
-
agentmikel
újonc
Aztán mégse fogják tudni kiadni a játékot, mivel kiderül, hogy közbe az ukránok levédették az "Atomic Heart"-t, mint márkát!?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite 256GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 18.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- XBOX One Kontrollerek // SZámla+Garancia //
- Nintendo Switch gépek( LITE, V2, OLED) Konzolbeszámítással
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen