Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Syl #26039 üzenetére

    Akkor vsz alaplap és BIOS / UEFI függő is a dolog. Mert nálam szintén W10 + YUMI 2.0.2.2-nél a 16.04-es Lubuntu bebootol, de az Ubuntu és Kubuntu már nem. Az alábbi hibaüzenetet dobják:
    "No Default or UI configuration directive found!
    boot:"

    Pedig a program felületén jó rendszer lett kiválasztva a listából és az ISO-k jók, hivatalos oldalról valók (torrent letöltés). Illetve más programokkal kiírva bootolnak rendesen. Továbbá a YUMI másik hiányossága nálam, hogy a kiírt telepítők UEFI boot esetén abszolút nem működnek, hanem csak Legacy módban ...Ellenben, ha LiLi-vel csinálom, annál ok mindkettő. Valamint, ha nem kell multiboot, akkor Windowsra messze a legjobb program a Rufus. Annál soha nem voltak a bootolással gondok és még dd írást is tud.

    (#26028) cigam: lehet azért szaggat és esik szét a grafika, mert a 64 MB kevés neki...ugye én is 128 MB-ot adtam, illetve pl. a VMware alapból 768 MB-ot állít be. Utóbbinál igaz lejjebb vehető akár 32 MB-ig, de én hagytam a gyári beállításon és elfogadható sebességgel ment. Továbbá lehet neki akár 2 GB RAM-ot is adni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák