Új hozzászólás Aktív témák

  • koviamy

    csendes tag

    válasz duo #25594 üzenetére

    Igen, megtaláltam már a Synapticot. Most csomagkezelő a neve. Hogy ez a fordítás miből jött ki nekik, az számomra rejtély. :)

    Tomty: Szóval a driverekért nem felelős az ubi. És a programokért sem felelős az ubi. Hanem akkor miért? A háttérképér, vagy az egérkörzör színéért? :DDD

    Babráltam picit a rendszerrel. Mondok ha már nincs Gnome Mail Notifier, kipróbálom azt amit felajánl. Kereken négy félét. Nem túl nagy választék, ezért egyesével nekifogtam. Felraktam, kipróbáltam, leszedtem. Mert vagy nem működött egyáltalán (nem kérdezte le a gugli-leveleimet), vagy csak egyetlen egyet tudott lekérdezni, stb. Szóval végigvettem őket. Az utolsónál már csak annak az egynek szabadott volna látszania, hiszen a többit letöröltem. Még egyszer és nagy odafigyeléssel elkezdtem őket letörölgetni. Hol egy, hogy kettő, hol három mégiscsak bennmaradt. Nem jutottam velük dűlüre. Újraindítottam a rendszert, mondván, hátha a linux is kezd elwindovszosodni. :) Sajnos nem. Megint ott látszottak a menüben is, meg a szoftvereknél is. Na jó, megint letöröltem őket és újraindítás. Ezúttal fel sem állt, csak karakteres módban közölte, hogy kernelpánikja van nekije. Szóval ez a verzió nálam nem nyert. Vissza a jóöreg 14-es ltshez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák