Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyusz

    őstag

    válasz hcl #19917 üzenetére

    Jah így már világos, már azzal is próbáltam. Többféle driverrel is próbálkoztam, alapesetben a csomagkezelő 303 verziót ajánlotta fel amivel reboot után nem volt kép, ezután töröltem majd felraktam a legfrissebbet 347. Ezután a csomagkezelő 331 drivert is felajánlotta, de ugyan az a helyzet mint az újjal. A 331-től kezdve az összes verziót végig próbálgattam, de semmi. Többféle kernellel is néztem: 3.16 ; 3.17 ; 3.18, de változatlan.

    Végtére annyira beleástam magam, hogy folyamatosan unity crash üzeneteket dobált valamint időközönként befagyott.

    Próbaképpen feltelepítettem a 14.10 gnome-t, ott meg azt produkálta, hogy különféle grafikai hibák jelentek meg. Valamint semmiképp nem akarta állítani a kijelző háttérvilágítását ami nagyon zavaró volt nekem.

    Most felraktam egy eggyel régebbi 14.04 unity-s ubit, és ugyan az a történet mint 14.10 alatt, csak annyival volt más, hogy már a kezdetek elején fel kellette rakni egy frissebb kernelt mert 3.13 verzióval nem akart dűlőre jutni felbontás ügyileg.

    Nem tudom, hogy mennyire játszik közre, hogy a notim SLI képes. Próbaképpen kivettem a második gpu-t, de ilyenkor automatikusan átvált intel karira amihez megint csak driver nyűgje volt(nem bootolt be)

    Másrészt ez nekem nem is lenne járható még ha működne is, hogy mindig kiveszem a második gpu-t.

    Linux mint alatt nem volt ilyen problémám.

    14.04 alatt észrevettem, hogy az egyes effektek , menüelemek szín átmenetei elrétegződnek.

Új hozzászólás Aktív témák