Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz Egon #1361 üzenetére

    Figyelj, én nem fogok más se veled, se mással vitatkozni, se érvelni, Különböző környezetek vannak, aki úgy érzi nem érintett, egyszerűen nem veszi magára, tovább lép. De ez nem jelenti azt, hogy más nincs olyan környezetben, és esetleg nem is tud róla mert.... Egyszóval, aki úgy érzi nem inge, nem veszi magára. Ilyen egyszerű. De ha már annyira vette a fáradságot hogy átnézi a beállításokat, keményebb jelszót állít be, már tett valamit, és aki megírta a cikket már elérte célját.

    Egyébként meg szótár függő. Na mindegy .... ha megvan a handshake akkor idő kérdése. Max pár nap, persze szótár függő. De sajna több GB méretekben le lehet tölteni, az internetről. Mindegy ... És mivel offline állapotba történik maga a törés, a felhasználó semmit nem vesz észre. Minden csak elszántság, kitartás kérdése.

    A kockázati tényező addig elenyésző, amíg nem érintett az ember. Ha rájön hogy érintett, átértékelődik az emberben minden. Az hogy ki lehet érintett, ki nem azt egy 2. 3. személy karosszékből kétlem hogy meg tudná ítélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák