Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Official homepage.
Intro movie.
Screenshots.Minimum System Requirements:
Intel or AMD Single-Core Processor (2,0 GHz)
1 GB RAM (2 GB for Windows Vista and 7)
Radeon HD, Geforce 8800GT (Shader 3.0 and 512 MB RAM)
DirectX 9.0c or OpenGL
8 GB hard drive space[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Eddig nagyon rendben vagyunk...
Alighanem a grafika őrültjei is megkapják, ami kell nekik, meg azok is, akik nem erőmű fűti a szobát... a Dx9-es minsysreq nevetséges, a DirectX10-es max graffal meg csodaszép lehet. Én nem szeretem a blurt, kikapcsoltam helyből, jól állítgatható a részletesség, van opció bőven... engem ez a rész annyira nem nyomaszt.
Ez is physX-es csoda, szóval él a környezet, himbálózik, libeg, úszik minden, ahogy kell. Kicsit erőlködnöm kellett a nagyobb gerendákat mozgatni a víz felszínén, de megy a dolog, a koma mozgása nekem nagyon tetszik, az úszás főleg. Jól nyomja gyorsban! Nem tudom mennyi tereptárgy lesz mozgatható, de boldog voltam, hogy hurcipálni lehetett a hordókat is.
A hajózásra baromi kíváncsi leszek, nem lehetett nem észrevenni a screenshotokat.
Inventory oké, úgy tűnik három szet cucc pakolható össze, ezek között csak egy gombnyomás váltani, nem kell egyenként tökölni a felszereléssel. Quickbar is rendben van, bár kevésnek tűnik... korai lenne leszólni.
A backstab nagyon finom, lopózik a gyerök, rohan, ahogy kell. Van blokk, riposzt, meg minden...
Elég komoly kraftolás is lehet mögötte, ahogy nézem. Betévedtem valami első blikkre érthetetlen menübe, gondolom kell a tudás, miből mennyit, hogyan... ehh, a mágia érdekelne, de nagyon...
Lore is van, feljegyzések, könyvek, mifene.
Sok az átvezető így az elején, de a töltési idő meglepően alacsony. Nem is értem...Azokat kérdezem, akik komolyabban játszottak vele: van ennek a játéknak valami gyenge pontja? Ennek robbannia kellett volna... vagy nagyon csalóka így az eleje?
-
HaaS
addikt
w00t? Használat közben _is_ fejlődnek a szkillek? Ismerőőős!
XP, ebiliti pontok, szkillpontok, hat szkillcsoport, 5-12 szkillel, kártyás-cserélgetős amuletes mágia? Szétszerelhető - öszzerakható cuccok? Alkímia is van?
Komolyan már csak azt vártam, hogy rámmászik-e az a méretes pók, amelyik ott jojózott, kavart a lábaival egy darabig, aztán leereszkedett elém... lehet várni kellett volna, akkor hálót is sző... najóccakát... köszöntem.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Jah, nézegettem én ezt, de valahogy gyanúsan csönd van az egész játék körül...
Elsőt próbáltad? Az túl könnyű lett egy idő után.
Kíváncsi leszek...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
dbl - delete
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Main Theme.
Vokál nőci, rock, álá Nightwish. BESZARÁS.
Ad mortem, izmos...Csak azt nem találtam meg, amit kerestem... van egy szám, totál Schindler's List Main Theme utánérzés, tényleg mindent visz. Majd keresem még...
frame>24: ez valahogy többet adott három óra alatt!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Na az van, hogy amíg a game review-ok több helyütt(de nem mindenhol) lehúzzák, addig a tulajdonképpeni játékosok többsége szerint meg fasza..!
találtam egy ilyet:
"the mobs level and strength are random. same type of mobs u can roll on and kill it very easy, and when u come to the same one one just on the other side of the hill, they hit you like a truck and you just die. they don't level up the same as the player. "az jól hangzik, de még hagylak kicsit forgolódni benne, hátha írsz még valami szépet
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
Néhány screenshot, csak mellékküldiket csinálok, meg tátom a számat.. tudom, le van butítva, ez van. Nekem így fut élvezhetően...
Szavanna...
...minden van, a majomtól a struccon-gepárdon keresztül az orrszarvúig.
Csávó úgy úszik, mint az atom, persze a víz is él:
Egy vak skellie mögött, aki aztán miszlikbe aprított:
Van már lovam is, szerintem borzasztóan nem onnan, ahonnan a sztori szerint kellett volna, sebaj:
-
frame>24
addikt
Viszont dx9-ben nekem 1080p-ben megy jól és Űber! Majd adok este szkrínshotot,
aztán elkezdhetünk trollkodni a többi rpg topikban, mert ez a game tényleg jó, EDDIG!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
Utoljára az Undyingnál fostam így rpg-től... voltál már lent barlangokban, alagútrendszerekben?
Azok az árnyékok báz... itt is _tényleg_ töksötét van, a fáklya ennyi, nem több... meg a hatalmas árnyékom, ahogy mászkál a falon... creepy...
Befestettem zöldre a bőrcuccomat, rejtőzködöm nappal is! Olyan fegyverek vannak apám, a kétkezes animációk nagyon pengék.... próbáld majd harc közben a space-t is (ne csak a skilleket), tudsz helyet csinálni magadnak...Állatul megcsinálták a skillpont újraelosztást.. senki újra ne kezdje! 500 aranyért a mágus guildben egy jól tetovált ürge levisz alfába, és "visszafelejt" az ember szinteket: persze csak az attrib pontokat és a skillpontokat dobja be újraelosztásra, semmi más nem változik.
Én már elkezdtem az átképzést mágusra, gyűlnek a kártyák, könyvek, meg a cuccok, legközelebb full mágusgúnyában jelentkezem. (A satyi az kéééész van)
Jah, már két lovam van, békésen legelésznek egymás mellett, (kicsit odébbállnak legelni a füves részre... ) Az is meglepett, mikor a nagyobbik ledobott, mert túl gyorsan akartam elhúzni az üldözők elől... nem tetszett neki a sok sarkantyúzás.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Én is rohantam már párszor! De...
Szerintem nem vészes: ha nagy a különbség (más rangja van a mobnak) az azért látszik a kinézetén (páncél, fegyó)... eddig nem volt nagy meglepi.
Az Oculus az király, azzal nézd meg őket, akár 5 centiről. Nálam kint van quickbar-on, gyakorlatilag egy billentyűlenyomás után már szét lehet nézni a környéken (a sarkon, emelkedőn túl). Elég sokáig nem gyengül a szpell ereje, addig jól lehet vele látni, hogy pontosan merre néznek a mobok, milyen fegyverük van, pontosan hányan vannak, alszanak vagy járőröznek, miegyéb... ez a hájd+bekszteb dolog ez nagyon jól esik mindig..."a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Borzasztóan jól el tudom dobolni a Trade Windet! A többi hangszer egyelőre nem jön be annyira!
A városban meg ne lökdösd az őröket, mert idegesek lesznek!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Vakert nyomod rendesen, sírok már!
Jah, az alfába levivős csávó a Handbuch szerint a Soulpatcher!Nah, de a lényeg, hogy "zsír," csak eddig nem tudtam hundert phozent belevetni magam, mert vendégség volt. Na de moooost! Belemászok a monitorba, majd este jövök, pá! Kb. a teleport javítgatása után vagyok, és NANÁ, hogy mágusra gyúrok rögtön, mit gondó'tá?
a lökdösés poén, csakúgy, mint mikor srác befékez sprint után...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
HaaS
addikt
Nagy hibát még mindig nem találtam... a sziklafal felé meredő őrszemek elgondolkodtatóak, de olyan jó beksztebelni őket, hogy még ennek is örülök! Király, hogy azonnal fel lehet szedni, minden dropot, és van értelme mindent felszedni, mert a összetevők kellenek az upgrade-ekhez:
Íme a büszkeségem, nyílt terepen nincsen párja !
Nagyon jó a harc!
Fluffy-s kiskutyulis küldi megvolt már? Hangyányit másképp képzeltem az édest!
-
frame>24
addikt
Jah, a fluffy-s barlangból épp most jövök, sikertelenül, mert kissé rezisztens a gyíkarc mindenre...
Ami azt illeti, most találtam meg egy mage guild szerűséget, + csinálom a ló-gyógyítós küldit.
Jah, ezek a spellek érdekesek, kísérletezni kell velük! Csináltam egy olyat, hogy Area carrirerhez adtam Air effectet, és erre lett olyan spell, hogy ÜLLŐK hullanak az égből 4s-ig, 4m körzetben, 50 dmg/vasdarab... LoL. Ami a legszebb, mikor lehullottak és elkezdesz mászkálni rajtuk, ilyen fémes hang van, szóval hogy tényleg ott vannak...
Ugyanakkor, még mindig nem átlátható számomra ez a spell-készítés dolog, nem tök egyértelmű, mit kreálsz... szóval próba.sajnos nálam van néha random crash is... (win7 64 bit) Te min futtatod? Vót ilyened?
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
De lehet, hogy csak nem élek eléggé a lehetőségekkel, túlságosan tartalékokolm a skill pontokat, pedig ugye soulpatcher 500 pénzér reseteli.
TEHÁT, pl. csinálhatnék olyan tűzlabdát, ami akár 150-200-at sebez, és a masszív mana regen. miatt hányhatom magamból a tűzgolyókat...
Namajd...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
És akkor néhány beígért kép:
Mennyből a vas
itt óccsóér adják a varázslatokat
skorpió tesztelés alatt (ez még csak 4. szintű szörny)
az alábbiakban további kedves megidézett barátaim a mágusoknál, immáron lvl 8, mert gyúrtam a carrier kártyákra:
Pókica
Polip(?) kapitány
darázs dezső▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beszerezni a játékot?
Mert megnéztem pár nagyobb magyar üzletet de nem találtam.Vagy csak marha vak vagyokRyzen 3600 & GTX 1080
-
HaaS
addikt
WinXP 32 bit, atomstabil.
Hanem a pókod az gyönyörű... kéne! Egyelőre csak ilyen kis izéket idéztem még, semmi komolyat, nemrég van meg a summon kártya meg a könyv. Hangyikáknál varázsolgattam többet, azokhoz nem jó az elején közel menni, (meg lassúak is).
Ami még nagyobb kísérletezés, az az alkímia, na abba bele sem fogtam igazán, pedig kéne, jöhetne belőle rahedli szkillpont.Kezd kavarodni a kaksi... remélem megembereli magát ez a nyanya, mert a maffia le akarta már kapcsolni. Nem tudom, remélem megváltozik, mer tényleg elég hülye, ahogy a kontakt elmondta. Na sebaj, remélem tanul belőle meg a falubeliek is újra kibékülnek vele, most, hogy már van kaja.
Nekem a mana az kábé rendben van, 35 alap +2 bónusz willpower, 84-es manaregen.
Mitszólsz a lockpick-hez? Kegyetlen jó szerintem!
szerk: (#22) Honzi: hát digital download az megy, én gmgről vettem 7500 HUF körül, mostani akciókat nem tudok így hirtelen...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Lesz második?
Első rész az egyik legjobb hangulatú RPG amivel eddig találkoztam, a "Play The Game" pedig nálam minden idők egyik legjobb soundtrack-je.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
HaaS
addikt
-
frame>24
addikt
Közben az történt, hogy ha dx10-ben futattom, szintén full HD, és kikapcsolom az élsimítást (minek is hagytam ekkora felbontásba rajta?!) - akkor a game normálisan fut, szebb picit, mint dx9 ÉS NEM FAGY KI.
Na, azóta feljebb tornásztam a lényeim szintjét 11-re (ez már = az aktuális szintemmel), és egy kis Psycho effect-kártya hozzáadásával újabb érdekes lényt teremtettem, de nem lövöm le a poént... Kegyetlen ...
Amúgy ezek az idézett cuccok most nagyon nagy segítség nekem, többnyire jól feltartják az ellent, amíg én hátulról küldöm a varázslatokat. Jah, és még csak 1 lényt tudok, de később lehet egyszerre több is...JAH, a duma közbeni kameraforgatás remek, SŐT, közben néha mászkálhatsz is, miközben a hozzád beszélő követ a tekintetével. Ezek apró dolognak tűnnek, de ÉLETET visznek a játékba!
(amúgy nekem is ez a Greenmangaming-es verzió van megvéve)[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Kíváncsivá tettél... pszihoidézés? Csak nem démon? Vaaagy.. animált fegyó? Táncoló kard? Láttam már egy elátkozottat, egész jól forgatta magát, háhááá... no, belenézek én is a manuálba, mert úgy látszik ezzel elleszünk még egy darabig...
-
HaaS
addikt
Hát ebben semmi új nem volt... viszont megtaláltam máshol, amit kerestem: a pajzsoknál a zöld ikon melletti szám, az azt a szögtartományt jelenti, amit le tud védeni az adott cucc (minél nagyobb shield, annál nagyobb a szám), a másik az blunt dmg, ahhoz meg kell a push skill...
-
frame>24
addikt
Igazából a netről letölthető manual nem sokat ér, hanem a játékban található különböző könyvek igen!!
Pl. a "Nature of Magic in Antaloor" (vmi ilyesmi) című könyvet átfutva jöttem rá, hogy valóban TÖBB SZINTŰ varázslatokat lehet készíteni!
Pl. EGY adott spell az első szintje egy sima fire bolt (missile carrier + fire effect), majd a 2. szintje ugyanennek a spellnek lehet egy robbanás (area carrier + fire effect, megin) és így az egész = tűzladba... (ez elsőre értelmetlennek hangozhat, ki kell próbálni)Namost, addig kavartam a szart, mire kijött egy olyan varázslat, ami a fentihez még hozzáad a tűzlabda becsapódásakor egy olyan hatást (asszem valami air-, vagy power effect?), hogy nemcsak a láng robban, hanem random tárgyakat x erővel még szétküld a landolás helyén (ládák, buzogány FEJEK!)
Beszarás, pl. volt egy erősebb barlang, nagy küzdőtérrel, erős melee harcosokkal. Oda beidéztem egy lvl 12 pókot, és elkezdtem küldeni a népet ezzel a "fireball-object-hurl" varázslattal, kb. 3-5 perc alatt csönd lett, alig tudtak hozzám férni a sok szétvágódó tárgy + tűz + pók miatt... Ilyet még semmilyen játékban nem láttam, elképesztő!! Jah, és eközben NEM AKADT a game, pedig röpült széjjel minden. (jah, meg még a +damage +homing modifier) Hozzá kell tenni, hogy eszi a manát, de 95-ös regenerációval, meg 1000 fölötti manával azért megy a dolog)
És ez még mindig csak a kezdet, jelenleg azt sem tudom, mit vegyek, mire fejlesszek, annyi kombináció van!ja közben meg aludni kéne ugye? holnap meló
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Hehh, hát ahogy olvaslak, elkapott a gépszíj Téged is rendesen!
Én még gyűjtöm a szkillkönyveket meg a kártyákat. Jameg azzal szenvedek, hogy minden páncélszetből meglegyen minden darab, kicsit idő- és lóvéigényes a dolog, de alakul.
Volt megint egy kritikálom, hát így nem melee-re gyúrva nagyon ritka. Kivégzi, ahogy kell!
Na majd este jobban megnézem ezt a varázsolást...
-
HaaS
addikt
Reggel azért még kipróbáltam, és értem a többszintű dolgot, amit mondasz.. nem sámli. Mekkora volt a powerja a szpellednek, ami tárgyakat mozgatott? Más és más kártyánként, ahogy nézem... én 38-at tudtam összepakolni így hirtelen... persze nem öltöztem be neki...
A képeket ezek után kidobom a haasfalra.
-
frame>24
addikt
Otthon csináltam róla képet, asszem a tárgyakat 30 power-ral mozgatta, és erre jött egy 65-ös tűz sebzés, 2 fire effect kártyából, amiket egymásra raktam. Tehát nem is olyan sok dmg, és a mana cost 200 körül. Még mindig tartalékolok skilleket kísérletezni, + nincs túl jó ruhám... Mert én az összes pénzt spell kártyák vásárlásába öltem. A helyzet, hogy kéne venni skill book-okat, mert van pár fontos képesség, ami nálam ki sincs nyitva, de a könyveket nem könnyű csak úgy találni, a bótban meg 9-12.000 pénzbe kerülnek, szóval bizony kell spórolni rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Hja, fa cuccokat azonnal adom el (kivétel a staffok, azt nehogy, kell az essence belőle), iron is van dögivel, csak steel meg fabrik kéne nagyon... én is pénzt hajkurászok éppen.
Advanced lockot nyitottál már? Irányt is szoktad változtatni?
(dobtam egy gránátot a DAO2 sírós topikba, hátha leszünk többen)
-
Honzi
senior tag
Nagyon pompa ez a game
Marha jól néz ki és jól is megy.
Sztori egyenlőre elég zavaros + a csodás angol tudásom se segít túlzótanRyzen 3600 & GTX 1080
-
frame>24
addikt
Jahogy a staffokban van essence? - ez nekem új! Gondolom akkor, ha szétszeded (dismantle)... Nem szoktam craftolni, az egy külön művészet megen, de majd akkor utánanézek.
Igen elfejtettem reagálni a nagy láz közben hogy BIZONY a lockpick is marha jó kis reflex játék! A max. lock amit nyitottam, az "3 szintes" (3 bütyök) volt. Hát, pár lockpick eltörött, mert arra sem gyúrtam. A legjobb, hogy itt nem kell adott % skill level, hogy nekifoghass (így vettem észre), csak nehéz locknál kicsi az esély, főleg, ha béna vagy. De hogy még a forgás irányt is lehet változtatni?
-
HaaS
addikt
Megőrültél vaze? Már +7 es cuccokat kraftolok össze, három kristály hely van mindenben!!! Az essence-ből meg kettő kell (a megfelelő típusból) a varázsbot kraftolásához, szóval el ne adj egyet se!
A kristályokat is fusion-ölöm már lvl háromig vagy négyig!Ne csak balklikkelj a nyitásnál, hanem rájtmáuszbuttont is nyomjad...
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
Igazából az idő, mint paraméter a gáz ezeknél a nagyobbaknál... tán a max ráfordítható időt is növeli, ha nyomsz a szkillre pontot... azt nem tudom, hogy vajh lassítja-é a bulit, szerintem nem, az a zár bonyolultságából adódik, hogy mennyire reflex a dolog. Mindenesetre mielőtt elkezded van időd, tudsz kukkerolni, jól megnézni, hogy állnak kábé a hornyok, tudod forgatni a kamerát ott is.
-
HaaS
addikt
A labirintusból a másodiknál tartok csak, már az elsőnél is összefostam magam, aztán meg elég nehezen egyengettem le a mobokat fáklyával a bal kézben, inkább pihentettem kicsit... most megint a kezdősziget jön!
szerk: ja meg ezek a portábilis teleport platformok is nagyon kellenek!
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
A teleportok nagyon jók, úgy tele van harmatolva velük a terep, hogy nem gond az utazás.
De sőt, ugye orK bácsitól kapunk az elején egy portal követ, ami kvázi még a town portal scrollnál is jobb, mert ahhoz a teleport-buszmegállóhoz mégy vele, ahova akarsz, csak az a feltétel, hogy ne legyél barlangban...Majd lockpiKKelek is, de előbb az újabb mágia-kártyák, whehh!
Kb. szavanna-sziget vége felé járok, de abba a H-betűs városba még nem értem be...
Hallod, játszottál már kockapókert? - egész pofás, de nem túl könnyű, én toltam vagy fél órát, ami alatt visszanyertem az eljátszott zsozsót, azt inkább mentem castolni.
[ Szerkesztve ]
-
Vazzee
csendes tag
Üdv!
Ahogy HaaS kérte, írok pár észrevételt, a spoilert igyekszem kerülni:--)
Előzetesben annyit, hogy az utóbbi időben nem álltam túl jól anyagilag, így még nem tudtam megvenni eredetiben, de minden fillért megérdemel ez a játék, és amint lesz vmi zs, meg is veszem teljes áron, nem pedig akciósa. Én még a novemberi verzióval jáccottam, szo lehet hogy azóta, az a pár bug, amire utalok, lehet hogy már javításra került.Story: - igazából nincs benne sztem olyan amit máshol már ne szerepelt volna, de ez nem is baj. Bár egy ponton felrémlik vmi eredetiség is benne.
Döntések: Akad pár, aminek a következménye végig követ a játékon, ill pár ponton belefutsz.
Környezet: sztem elég jól benépesítették, bár azért még dolgozhattak volna ezen. Sajnos a felfedezéseket nemigen jutalmazza elrejtett stash-sel, ezért sztem ne pazaroljátok az időtöket azzal, hogy megpróbáltok mindent felfedezni, mert ezt állíthatom, ahova quest során nem jucc el, oda nem is érdemes elmenni. Hiába a baszomnagy sziget, ha nincs értelme csak úgy bejárni.
Enemy: Az ellen mint ahogy megszokhattuk a Gothic / Risen / Divinity 2 során, itt nem level uppolnak a carakterrel, hanem a csak egyre könnyebb lesz őket legyőzni, ill lesz olyan, amit csak kisebb szopás :--)
AI: Very hardon toltam végig, és ezen a szinten áldás, hogy nem 200-as IQval rendelkeznek. Ellenkező esetben jácchatatlan lenne, de így kicsit butusan pont jó, na oké, azért kicsit lehetne jobb is az útvonal keresés.
Amúgy, a fallat, sziklával, és és sziklaszirt szélén terpeszben álldogáló ellen, ha jobban megnézitek nem is őrködik, hanem sztem hatalmas poén: PisiL!!!! Még egy picit dülöngél is, ha jobban megnézitek, sztem hatalmas poén.Kereskedelem: Ez jó lett. mondhatni egész jól leszimulált. Az árak a keresletnek megfelelően változnak - ha vkinek sokat adtál le egyfajta cuccból, akkor csökkennek az árak, és ez nem konkrétan egy itemre koncentrálódik, hanem arra az egész fajtára, pl eladsz 1-2 akármilyen nevű gyűrűt, és utána az összes jewel ára esik, és ez midnenre igaz.
A különböző kereskedők, nem egyforma áron veszik át a cuccokat, és ezt érdemes figyelembe venni, ha nem akartok pénz szűkében lenni.Varázslatok: én a tűzre mentem rá szo: hatalmas, hogy milyen szinten lehet kombózni a varázslatokat, csak az egyetlen baj, hogy nagyon könnyen, olyan kombót dob össze az ember, amit sokáig tart elmondani, és lezabálja az összes manat. Nálam a homing fire arrow vált be, szinte csak azt használtam. Alapvetően jó az ötlet.
Alchemy: ez is jó lett, csakúgy mitn a varázslatok mixelése, de én a healing potin kívül mást nem csináltam, mert nem volt szükségem másra. Okosan kell költeni a pontokat :--)
Lock picking: imádtam, meg azt is, hogy ha vki volt a közelben nem lehetett zárat feltörni. este is nehéz volt, mert rengeteg őr mászkerált az utcákon, és néhány helyre ha be is jutottam, akkor meg vki hívta az őrőket :--) Amúgy Lockpickre nem kell sok pontot költeni, mert asszem 4 pont is már annyit segít, hogy a legdurvább lakatot is ki lehet nyitni, igaz nemfeltétlen elsőre.
Minijáték: Ancient Giutar Hero - quurvanagy - asszem van vagy 6 féle hangszer, kb 8 dal, és minden hangszerrel értelem szerűen máshogy kell eljáccani az adott dalt, + vminek könnyebb a "szövege", vminek nehezebb. Bevallom, dobolni is csak egy dalt tudtam viszonylag gazdaságosan. a Hárfát kipróbáltam, de az nekem már nehéz volt.
Ha ügyes vagy, akkor ezzel egy vagyont tudsz keresni, és tulajdonképpen lútolással nem is kell foglalkozni, max a fejlesztések végett. A tömeg újjong, és ha kell, pfújjol is rendesen :--)Kraftolás: ez is nagyon jó ötlet, hogy elemekre lehet szedni a cuccokat, meg a köveket össze lehet gyúrni vmi badass kaviccsá :-)
Pénz szerepe: az a bajom ezzel, - az összes kereskedelmet tartalmazó nem rts, városmenedzselős játékra gondolok - hogy valszeg nem rám van szabva. Értsd: a shittet is felszedem az út széléről, minden csillivilli cuccot összeszedek, és még ha +órákba is telik, de akkor is elvonszolom a Télapó zsákjánál 100x több lootot tartalmazó backpackemet a megfelelő kereskedőhöz, hogy a lehető legnagyobb bevételre tegyek szert. Ez van, a véremben van, mert mégis csak kereskedő vagyok az életben is :--). Szo az én esetemben nem volt sok szerepe a pénznek, sose volt belőle kevés, szinte csak a faszipántos fegyverekre költöttem, amiket nem tudtam összelootolni, márpedig a legjobbakat a kereskedőnél lehet megszerezni. Mondom, very hardon Dagobert bá módjára úszkáltam a zsben. De mivel a Stalkerrel és más játékkal kapcsolatban is panaszkodtak arra, hogy íppenhogy elvegetáltak a játék végéig, lehet hogy vki ebben is így jár, szo teljesen játékos függő. A guitar heroval mint írtam, simán egyenesbe lehet hozni az anyagiakat, egy kis gyakorlással:--)
Harcrendszer:
Melee: nagyon jó, még pár múvot igazán felvehettek volna mocappel, de kb ennyi ami minusz. de ez inkább csak szőrszál hasogatás.
Archery: van auto aim, meg sniper mód is, értelemszerűen a sniper a hatékony, míg az autó aim akkor segítség amikor low enemikkel az ember nem akar szöszölni.
Spell casting: nincsnenek szavak, ill ami van azt meg már fentebb leírtam :--)Grafika: Sztem még 1-2 évig ez lesz a legszebb ilyen stílusú játék a piacon, és hiába jön az új elder scrolls, az is csak mag megközelíteni tudja, legalábbis így az eddigi képek alapján ez a véleményem. Ami meg szubjektív :--)
Bugok: aki azt mondja erre a játékra hogy bugos, az szüljön egy egész süngenerációt!!!
Ha vhova kalandozás során nem tudsz bemenni, az nem bug, csupán azt jelenti, hogy oda majd egy quest során tucc csak majd bemenni, nefossá.
Mint mondtam ami meg útkeresésnél előfordul, az meg kell is hogy very hardon lehessen jáccani.
Questet érintő bugok közül összvissz 2-t tudok említeni, de az is inkább amiatt volt, mert hagyományos módon nem tudtam a quest tárgyát megölni, csupán trükközéssel :--) Szo inkább magam generáltam a bugot. 2 tipp: SPOILER-féleség, majd ha elolvastátok eldöntitek:--) - a kezdő kis szigeten mielőtt bemennétek a híd alatti barlangba, mentsetek egy nagyot, és egyet a Warrior Guildes questnél is. Tudni ill sejteni fogjátok melyik részére gondoltam ha oda értetek.
Lényegében ha mindenkit sportszerűen, le tudtok győzni, akkor minden quest teljesíthető!Achievmentek: királyság ami ebben van, mitn pl a Fallout-ban, hogy itt ad vmi használható rewardot, nemcsak egy júszlessz plecsnit, hogy " Favágók Vaskeresztje - kivágtál 100 fát" oszt nézegetheted, hanem szépen adja a plussz xpt, ill skill pointokat, ami hasznos. Szo ezt minden öcsis játékban átvehetnék, ill belerakhatnák, mert rewarsd nélkül csak egy neszesemmitbaszdmegjól dolog ez az öcsizés.
Skill és Fejlődés: egyszerűen jó össze van rakva, bár sztem van pár felesleges, de inkább azt mondom hogy az én stílusomnak nem felelnek meg.
Ami szomorú, hogy az uccsó sziget legnagyobb része a multi helyszíne, és annak csak egy pici részét lehet bejárni, senki ne lepődjön meg!!! Ez nem spoiler, csak szólok előre.
Kb ennyi röviden. remélem tudtam értelmes infókkal is szolgálni.
Ja, hajókázni lehet benne, de mint írtam, nemigen rewardolja a questen kívüli felfedezéseket, ezért hagytam a francba, pedig biztos jó poén.
Optimalizálás: E8400@3000Ghz, 4 gig DDR2, gtx460 - 1920*1200 minden fullon, élsimítással: alig esett 50fps alá, ha jól emlékszem. sztem ez elárul minden, ahhoz képest hogy hogyan néz ki, ez sztem elképesztő.
HaaS:: lesz olyan maze, amiben valszeg el fogsz tévedni. ez kb a 4-5diktől felfele lesz. Készülj fel lelkileg.
Még1x, kérdésekre ha tudok szívesen válaszolok, további jó játékot hozzá!
-
frame>24
addikt
Istenem sírok, zokogok a röhögéstől!!
Gondoltam kipróbálom, hogy veszek egy gitárt, meg hozzá egy dalt... Oszt kiálltam a főtérre és előadtam a nagy semmit... Gyerekek, ez nem nekem van kitalálva, csak négy gombot kellett nyomni, de túl gyorsan jöttek a hangjegyek! Néha elkaptam kicsit, de akkora lol volt, ott álltam a téren a vadiúj leather armorban, azt buta fejjel próbáltam magam, kb. mint valami japán népzenénél a zenekar behangolása...
Ekkorát rég röhögtem, hogy tudtok ti ezzel pénzt keresni?
HaaS: 5 soros locknál már kell a skill, különben egyszerűen nincs időd, de a pontok tényleg + másodperceket adnak...
[ Szerkesztve ]
-
wesker24
senior tag
Jah a zenecsinálást nekem se találták ki nem az én asztalom !
Amugy én már végigvittem a játékot minden Main quest kész Side Quest kész
Guild küldik készek egyedül csak a Tomb-os küldik maradtak hátra ! Az Arénázás is megvolt az is nagyon hatalmas !Amugy lvl 42-ön fejeztem be a Main questet !
Amugy én Warrior voltam kb ugy 85 %-ban és 15 %-ban mágus !
Persze fözöcskéztem is kicsit föleg Erő Endurance és HP lötyiket kotyvasztottam
Jah és persze a romantikázás sem maradhatott el !
Én szinte majdnem az összes Warrior skillt kimaxoltam !
És kb 80-ban kimaxoltam a következő skilleket is !
Mettalurgy Weapon forge a 4 Resistance ellenállás valamint a Fusion skillt !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
HaaS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest