Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz #32839680 #47900 üzenetére

    Sőt, ennél több is, itt egy összefoglaló (vannak benne linkek az eredeti publikációkra). Csak szerintem ott nem igaz az állításod, hogy ezek nem "miatti", hanem "utáni" halálesetek:

    "These reports describe suspected side effects in individuals, i.e.
    medical events observed following the use of a vaccine. The fact
    that someone has had a medical issue or died after vaccination
    does not necessarily mean that this was caused by the vaccine.
    This may have been caused, for example, by health problems not
    related to the vaccination." (forrás)

    Pl. végigoltják egy idősotthon száz lakóját, majd a következő pár hét során meghal közülük kettő, akkor ezt lejelentik, mint potenciális mellékhatást, és bekerül a fenti számokba. De ez nem jelenti azt, hogy feltétlen az oltástól haltak meg.

    (Az oltás miatt haláleseteket és egyéb mellékhatásokat vagy statisztikai módszerekkel lehet kimutatni, vagy konkrét vizsgálatokkal. Általában az előbbi szokott történni, így nyertek igazolást pl. a vérrögös halálesetek (mármint, hogy az oltás okozhatja.) Vizsgálattal (pl. boncolással) igazolni nehéz: ott van a három japán, aki meghalt a moderna oltás után - kettőnél máig nem sikerült tisztázni, hogy konkrétan mi volt a halál közvetlen oka, egynél bemondták, hogy talán az allergia, de nem biztos.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák