Új hozzászólás Aktív témák

  • Sir Pocok

    őstag

    Amerikában igen élénk vita van a médiában a harmadik oltás szükségességéről, helyességéről. Én a CNBC-t nézem viszonylagos gyakorisággal. Ott egy immunológus azzal érvelt meglehetősen egy bites módon, hogy mindenki megértse, hogy az immunrendszer tanulékony, tehát ha ugyanaz a kórokozó többször megfertőz, akkor az immunrendszer felvértezi magát és lép, hogy ez a folyamat megálljon, tehát ne betegedj meg állandóan.

    Gyakorlatilag, az elmondása szerint az első dózis bemutatja a kórokozót a szervezetednek, ami erre kialakít egy védelmi vonalat DE ha ez eseti és nem ismétlődő akkor a szervezet is így áll hozzá és leépíti a védelmi vonalat, gyakorlatilag készenléti szintre.

    Amikor beadják a harmadik oltást akkor gyakorlatilag tudatják a szervezeteddel, hogy nem, nem egyszeri fertőzésről van szó és igen olyan a közeged, hogy a fertőződés gyakorisága nagyobb. Erre jobban felvértezi magát a szervezeted. Ez látszik is az adatokból, csak azt nem tudják egyelőre, hogy a védelem is tartósabbá válik vagy sem, de valszeg igen.

    [ Szerkesztve ]

    Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.

Új hozzászólás Aktív témák