Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz EmberXY #34997 üzenetére

    Ma már igazából úgy láttam, hogy nem vitt a meggyből hanem itt hagyja nekem. Viszont az akácot azért szerettem volna, mert hiába állíja helyre a kerítést (minimum ugyanolyanra) akkor is nekem oda a két meggyfám :( Úgy voltam vele ha megkapom az akácot akkor abból elfűtök addig (mega meggyekből), hogy esetleg enyhüljön az az iránti fájdalmam, hogy nincs meggy ezután :( (egy kb 30 éves és egy 10+ éves fáról van szó, hiába ültetek újat az nem holnap, meg nem jövőre, meg nem is 3 év múlva fogja hozni azt amit ezek hoztak)
    Szóval addig ok, hogy összeveszni nem akarok vele, elfogadom, hogy nem akar biztosítózni, állítson vissza mindent, de szeretném ha még bedobna valamit a termő meggyfáimért...

    #34997 EmberXY : csináltam egy rakás fényképet. Egyébként azzal jött, hogy megoldjuk egymás között háztájiba. Neki is látott eltakarítani a fát, bár kézifűrésszuel nem hald gyorsan, de ha helyreállítja a kerítést is, akkor én nem ragaszkodom a biztosítókhoz. Különösen, hogy több nagyon rossz tapasztalatom is van velük.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák