Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
luigi106
tag
Sziasztok.
A kérdésem a következő. Mi a különbség a két opció között.
1. DHCP - Address reservation ahol is a MAC-hez foglalok egy IP címet / gondolom én/
2. IP & MAC Binding tehát egy IP-t kötök egy MAC-hez. / nekem ugyan az a kettő, pedig biztos nem /
Ha valaki tudja a választ akkor köszi.
-
luigi106
tag
válasz Intruder2k5 #59908 üzenetére
Köszi. Most már ezt is tudom.
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Egyre többet kezdek megérteni ebböl a port forwarding-ból.
De most megakadtam, mert a portforward.com-on screenshot-okkal demonstrálva bemutatják részletesen, hogy mit is kell csinálni. De ott a forwarding-virtual servers-add or modify a virtual server entry-nél
konkrétan 5 kitölthető mező /service port/IP Address/Protocol/Status/Common Service port/ van.
A service portba írja azt a portot amit forwardolni akar, ip adrdress-hez annak az ip címét amihez ki akarja
nyitni, Protocol tcp vagy udp, status engedi vagy tiltja, common service port gondolom hogy milyen
szolgéltatást akar igénybe venni, de ebben nem vagyok biztos.
Na most ha megnyitom a gépemen a router menüjét /192.168.1.1/ és ott rámegyek a port forwardingra az
add or modify a virtual server entry-re akkor ott nekem van még egy mező az internal port. Szóval ide mit is kell írni? A többit egyébként jól írtam? -
luigi106
tag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy a DDNS beállításnál csak 3 szolgáltató jön le a legördülő menüből, akkor ha nekem a Synology DNS szolgáltatásánál van DNS-em azt nem is tudom beállítani?
-
luigi106
tag
Sziasztok.
Egy wr1043nd v2. router “boldog” tulajdonosa vagyok,+ egy Synology nas. Minden szuperül működik.
Csak egyet nem sikerül az istennek sem megoldanom. Szeretném hálózaton belül felébreszteni a nasomat.
Már szét olvastam az agyamat a neten de nem találok működő megoldást. Van egy program a neve Syno on.
Ebbe bele kell írni az IP címet a Mac számot, az 5000 vagy 5001-és portot, a 9-es udp portot és a jelszót.
Ezt el is lehet menteni. Ha megy a nas akkor be lehet jelentkezni rá, és egy raklap információt ad a nasról.
Ki is lehet kapcsolni a nast. Ez működik is. Ha egy 10-15 mp-en belül küldök rá egy Wake up-ot akkor felis ébreszti. De később már, ez nem megy. Ha valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak, nagyon megköszönném.
Hangsúlyozom, belső hálón, wifin keresztül szeretném egy tabletról felkelteni a drágát. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs