Új hozzászólás Aktív témák

  • csasaKKP

    senior tag

    Sziasztok!

    Lassan 6 éves v1-es routerem rakoncátlankodott, így fogtam és újrakondiztam csütörtökön. A Taicon-okat nem kellett cserélni (nem vesztettek a kapacitásukból és az ESR értéke sem volt rossz, így visszaraktam), de az összes többit igen. Jóféle Panasonic, NCC és Sanyo/Suncon kondikat tettem bele (igaz, a Panasonic 85°C-os, de így is fényévekkel jobb). Kopp-kopp, szerencsére jó, de a tápját nem tudtam, szétszedni. Vagyis nem akartam, nem akarok úgy járni mint egy laptop táppal, hogy a műanyag burkolatát elcsúfítom. :( Tudtok valami kevésbé "agresszív" trükköt adapterek szétszedésére? Ti szétkaptátok-e már? Műanyag bontóval nem ment, csavarhúzós/kalapácsos gányolást hanyagolnám.
    Egyébként a v1.7-ben a következő kondik vannak, hátha másnak szüksége lehet rá:
    4db 16v/220uF
    4db 10v/470uF
    4db 25V/470uF
    Ezektől egy kicsit el lehet térni, de csakis felfelé. :) (Pl. a 16/220-as helyére mehet pl. 25/330-as, nagyobbat nem érdemes, főleg a hely szűke miatt.)

    "Ramsünit" még évekkel ezelőtt tettem az Atheros SoC-ra, a Realtek Switch IC-re nem kellett, nem melegszik annyira. Akkoriban még sokat foglalkoztam azt openwrt-vel, de most, hogy nincs elég időm, illetveszámomra nem volt elég stabil, gyári szoftver van rajta.

    [ Szerkesztve ]

    "Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"

Új hozzászólás Aktív témák