Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomszi1

csendes tag

válasz hcl #62398 üzenetére

Igen,nekem is lehetne transmission kliensem gondolom,csak én segglyuk vagyok a linuxhoz és nem sikerül feltelepíteni telneten keresztül mert részben hibák jelentkeznek a parancsok beírásakor :)
    Én kondikat cserélni nem akarok meg usb sem rajta.Inkább veszek egy komolyabb routert. Bár azokba is fing alkatrészek kerülnek.Csodát nem várok 400 mhz-től.De már ideje lenne az androidos soc-ket kéne már beléjük tenni,azok több magosak,nagyobb teljesítményűek és nagyobb sávszélességű eszközeik vannak.
    Nekem azért a 8 gignál nagyobb terveim vannak.3TB-s :) Mert hát nagyrészben azon tárolom a cuccokat.Gondoltam,hogy mivel usb-n azt a tárhelyet elérni lassú lenne,ezért kéne még egy ugyanilyen 3 terrás és azt valamilyen módon tükrözni a külső 3 terrásra és akkor az egyik csak azért lenne,hogy elérjem máshonnan a belső meg azért,hogy azt tudjam használni rendesen a gépben.
    De tudom,hogy ilyen elvárásoknak csakis egy szerver gép felelne meg.De azt meg itthonra nem akarok,mert csak hangos és fűti a lakást :) ...pedig az lesz a megoldás.Kiteszek egyet a sufniba. :) Úgyis olcsón össze lehet már dobni egy dupla xeonos gépet.Csak a villanyszámlát kéne valakinek a nevére ráíratni :)

[ Szerkesztve ]

Ryzen7 3700X 8/16@4300 RTX 3060 12GB Mi Note 10 LG OLED Benq W1070 EOS600D

Új hozzászólás Aktív témák