Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz mezis #2741 üzenetére

    Amin egy jóféle 54mbps router átvisz 3 megát (tehát 90-100% közeli a vétel) azon egy 300mbps routernek illene tudni átvinni 5 megát stabilan másodpercenként (tehát nem kell 90-100% között legyen), szóval simán megoldható wifin, ha nem valami nagyon vacak típusra váltok.

    A WRT54GL elég ismert, gondoltam jó lesz összehasonlítási alapnak és fogja tudni mondani valaki, hogy ahhoz képest kb. mennyivel gyengébben látszik messzebbről vagy valami mögött egy ilyen TP-Link, onnan meg egyszerű a matek.
    Van e olyan vacak, hogy annyi veszteséggel lövi csak át a födémet, hogy ezzel is csak 3 mega lesz meg vagy annyi sem. Ennél is ott lesz az usb-s hálókait közvetlen felette, szóval olyan nagyon sokat nem várok végül is tőle.
    Azt gondoltam van itt valakinek ilyen és így nyilván tudja azt is milyen gyakran kell újraindítani, vacak e vagy csak azért olcsó mert nem lehet vele torrentezni és hasonlók.

    Én nem nézek TV adás címén reklámot néha megszakítva valami 10 perces filmrészlettel az ősök viszont igen. A kábelmodem (coax) és a set top box össze kell legyen kötve, szóval tökmindegy, hogy hol van a kábelmodem, mert így is meg úgy is kábel kellene a két szint közé, mivel lent van a TV amit nézni akarnak.
    Fúrni vagy végig kábelezni a házat tökmindegy, egyik rosszabb mint a másik. Nem fogom megjátszani, ha wifi-n esztétikusan és olcsón megoldható.

    A régi routerem még mindig eladható típus az aprón, az ára lejön az új árából így a kettő közötti különbözet még mindig a legolcsóbb megoldás lesz, csak nem szeretnék beleszaladni arccal valami vacakba ami papíron 300mbps aztán a gyakorlatban meg túrót nem ér.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák