Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Találós kérdés.
Adott egy Toshiba C660-1ml laptop. A gyári 4gb-os samsung rammal tökéletesen muzsikál. Viszont amint egy 4gb-os kingmax kerül bele csak a BIOS-ba lehet lehet vele belépni de bootolni már nem tud. Ha bent van a gyári samsung és a kingmax is megy duálba minden hiba nélkül. -
mr_ricsi
veterán
-
whiteman0524
aktív tag
válasz mr_ricsi #9150 üzenetére
Az a baj, hogy hiába töltöm le, ezt a 33 megás South Bridge drivert, vagy akár a 25 megás AMD HDMI Audio drivert, amikor elindul a telepítő akkor a Catalyst Install Manager jön be, és ha rámegyek a Custom install-ra ahol ki lehet választani a telepítendő cuccokat, akkor ott megint felsorolja azokat a komponenseket amiket már korábban felraktam a Display driverrel (VISION Engine Control Center, AMD Display driver, AMD App SDk Runtime, etc...) de South Bridge drivernek, vagy HDMI Audio drivernek (vagy legalább valami hasonlónak) semmi nyoma a listában. Szóval én ezt nem értem..
Tehát a lényeg az, hogy látszólag fullra ugyan azokat a dolgokat pakolná fel a Catalyst Control Center telepítője, a South Bridge driver telepítője és a HDMI audio driver telepítője is... De az a pláne hogy a telepítőcsomagok mérete is különböző (kicsomagolva rendre : 168 MB, 83MB, és 68MB), szóval abszolút nem vágom hogy ezmiez...
[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
válasz whiteman0524 #9157 üzenetére
Nah Megoldódott az SM Bus Controller problémája Az volt a probléma, hogy nem a Toshiba oldalán levő Display Driver-t raktam fel, hanem kerítettem egy friss és ropogós 11.12-es Catalyst-ot, mert láttam hogy a Toshiba oldalán a legfrissebb Display Driver az 2011 szeptemberi, az meg hát nekem ugye nem jó mert kéne a legfrissebb. Nade most próba képen megpróbáltam felrakni a szóban forgó szeptemberi Toshiba Display Driver-t és láss csodát a Custom telepítésnél ott figyel az AMD SMBus Driver továbbá a WMV9/VC-1 Video Playback is. Igen ám, viszont a Display Driver meg a Control Center az ugye régi, szóval azokat nem raktam fel. Miután felment a Bus Controller, meg a Video Playback fogtam a legfrisebb 11.12-es Catalyst Softwere Suite-ot és a maradék cuccost abból telepítettem fel. Szóval kicsit trükközni kellett...
-
motacilo
aktív tag
Az L750-es típusok közül melyeket szerelnek USB3-al? Nekem nem teljesen világos, hogy az egyik Intelesen van a másikon meg nem, AMD-s esetében meg nem is láttam ilyet!
-
őstag
Sziasztok. C660-1MLbe utólag lehetséges beszerelni 3G modemet?
Üdv.
-
mitoman
tag
c660-1x7 notebookon szeretném szabályozni a ventilátort, 45-55 C-on kapcsolgat most, ezt szeretném fentebb vinni, vagy a fordulatszámát lentebb, az NHC nem müködik win7 alatt.
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mr_ricsi
veterán
válasz mitoman #9161 üzenetére
"c660-1x7 notebookon szeretném szabályozni a ventilátort"
Ezt a használó nem befolyásolhatja. (jó vicc: a használó leszabályozná, emiatt károsodna az alaplap, aminek a költségét a Toshibának kellene állnia a gari alatt.)Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok 750D -169 esetébe,olvastam,hogy az egyik usb kikapcsolt àllapotba is tõlt (telefom,mp3) melyik az a usb ? Van jelölve? Valamit engedélyezni kell biosba ?
-
őstag
Az a baj ezzel a USB 2.0 Sleep-and-Charge funkcióval, hogy sok Toshiba laptopnál ajánlott kikapcsolni, az enrgiagazdálkodásban letiltani mert fagyást okoz.
például..
De ezen a fórumon több típusnál jelzik.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok Toshiba Satelit Pro A200 hoz keresek wifi drivert XP-re tudtok nekem ebben segíteni?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
őstag
válasz LaptopSystem #9176 üzenetére
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Márky
tag
most nézem AIDA64-el, hogy a kb. két hetes notebookom akksija 19% elhasználódottságú... Kérdezném a fórumtársakat, hogy nekik milyen az akksiállapotuk? Érdemes ezzel megkeresni a szervízt? Vagy várjak, míg teljesen megadja magát. (ha így folytatja, akkor a 10. hét végére 0%-os lesz)
-
őstag
Tudtommal az aksira 1 év garancia van. ( de javítson ki valaki ha tévedek ) Érdemes minél jobban várni vele szerintem és akkor beadni hogy gyenge az aksija, mert akkor attól a ponttól indul újra az aksi garanciája.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
válasz mr_ricsi #9182 üzenetére
Megnéztem a garancialevelet, és ott az áll (legalábbis az enyémen) ,hogy az akkumulátorra, AC-adapterre 12 hónap.
De lehet,hogy készülék típusonként eltérő.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
CyberJedi
tag
HELP! Profi laptop szerelőt keresek....
Satellite L30-136 laptop memória és Cpu csere után egyszer-kétszer elindult, aztán nem. Lámpái égnek, venti megy, kép nincs, semmire nem reagál. Kivett ram modulok esetén nem sípol. CPU jó, mert másik gépben megy rendesen. A régi ramjával is ugyanez a helyzet, hiába rakom vissza, nem indul tőle a gép.
Egy gyakorlott, alapos szerelőt keresek, aki meg tudja javítani, ha egy mód van rá. 15e-nél többet nem ér meg nekem az egész. Ha chip-csere, akkor sajnos kuka.
Van tippetek kihez vigyem? Légyszi priviben (is) írjátok meg, ha ismertek/ajánlotok valakit!
Köszönöm.
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
mr_ricsi
veterán
válasz VANESSZA1 #9183 üzenetére
Ezek után én is megnéztem a garipapíromat, és azon a következő áll:
Satellite, Satellite PRO - 2 év nemzetközi garancia*
Tecra, Portégé, Qosmio - 3 év nemzetközi garancia*
* (6 hónap akkumulátor garancia)Az enyém Satellite C650D-11H.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mitoman
tag
tud valaki megoldást win7 64bit alatt c660-1x7 ventilátor szabályozásra?
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
Rollvt
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Kinéztem az alábbi Toshiba laptopot:Toshiba Satellite C660D-16E NoOs 3Y
Processzor: AMD DualCore E-350 (1600)
Memória: 4096 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB
Kijelző: 15.6ʺ HD LED (1366x768)
Videokártya: AMD Radeon HD 6310
Optikai meghajtó: DVDRW SM
Bluetooth: van
LAN: 10/100
USB: 2 db
Akkumulátor: 6 cellás
Wireless LAN: b/g/n 300mbps
Billentyűzet: magyar
Kártyaolvasó: SD card
Pozicionáló eszköz: Touch pad
Használt/Új: Új
Webkamera: van
Numerikus billentyűzet: van
Egyéb portok: VGA114.900 forintért vesztegetik. Nekem igazából internetezésen, letöltögetésen kívül másra nagyon nem kellene, de azért egy gyors gépet szeretnék. Jó vétel lenne ez a gép?
[ Szerkesztve ]
-
Rollvt
csendes tag
válasz whiteman0524 #9191 üzenetére
Valóban. Köszönöm a segítséget.
Találtam is egy webáruházat, ahol 125 ezer ft Toshiba Satellite L750D-169, így már csak 10 ezer ft a különbség.[ Szerkesztve ]
-
whiteman0524
aktív tag
Én pont egy ilyet vettem 2 héttel ezelőtt Mellesleg a prociján lehet húzni általában 1 Ghz-et, ami azért nem elhanyagolható tényező Két negatív dolog amit meg tudok említeni vele kapcsolatban így 2 hét után hogy a drivereket iszonyat volt össze vadászni hozzá (mert driver CD nem volt a dobozban), de végül is sikerült. A másik meg az hogy elég gyenge a billentyűzete (mármint a minősége), de ezzel mondjuk én számoltam mert egy PH-s tesztben is felhozták neki. Egyébként teljesen meg vagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
ruzoli
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok.Játékra,3d modellezésre és egyetemre hordásra használnám,és hosszú tvára szeretném venni.
Toshiba Satelite p750-10c
Mi a vélemény róla?Mennyire strapabíró?Jól összerakott gép?
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Ma vettem egy Toshiba laptopot. Szűz rendszerrel és szerettem volna Win7-t tenni rá de telepítés közben kb70% körül mindig meg áll a telepítés és kilép. Kiírja hogy a windows telepítés megszakadt. Hibás a fálj vagy hiányzó fálj. Utána ujra indul és kiírja hogy hiányzó bootmgr és ujra indítás bill kombinációval( control+alt+dell). Szerintetek miért nem tudom telepíteni DVD-ről az OP rendszert? A boot menüben be van állítva hogy cd-dvd-ről bootoljon.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Azt már próbáltam igaz 32bit rendszerűvel sőt volt amelyik már sp1-s is volt és szinte mindnél az írt százaléknál kilép a telepítőből Esetleg nem lehet hogy a 64bit rendszerűvel kéne próbálkoznom? Köszi előre is a segítséget akár itt akár privátban is
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
dunc
nagyúr
Megfelelő adathordozóra tenni,és bebootoltatni !
Ha gázos 72 órán beül visszavihető.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest