Új hozzászólás Aktív témák

  • Lizingrider

    csendes tag

    válasz Lizingrider #5607 üzenetére

    Kivételesen a saját post-omra válaszolok, azok kedvéért akik végig akarják követni a beszélgetést. Szóval most 2 nap masszív teszt után kijelenthetem, hogy mindkét probléma sikeresen megoldva.

    A DLNA / SAMSUNG TV problémára a tibcsi0407 által adott ENTWARE minidlna install volt a megoldás, csak jól kellett bekonfigolni!

    A TORRENT problémára pedig visszakerült a Transmission, ez most NTFS HDD-vel is stabil, megbízhatóan működik. Ehhez letöltöttem a Transmisson Remote GUI-t, ami WINDOWS alól megy, szép, kulturált felület. Letölthető innen: http://sourceforge.net/projects/transgui/

    És igen, igaza volt OldAkita usernek ebben a hsz-ásában:(#5592)
    "...nem kell NAS-t venned olyan alap DLNA használatra hogy néhány filmet letöltve, akár a PC-dre akár az N18 usb portjára kötött külső wincsire, onnan problémamentesen megnézhesd őket akkor is ha közben töltesz le és seed-elsz vissza...."

    Valóban, most, hogy minden hiba javítva, minden konfig beállítva, most pont így működik a rendszer, amit letöltöttem, egyből tudom nézni DLNA-n, meszakadás vagy egyéb probléma nélül!

    MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!

Új hozzászólás Aktív témák