Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Ma "fejeztem be" a Division első részét, azért az idézőjel, mert elvileg a történetszálnak vége, de stáblista nem volt, csak Amherst rövid videója - ahol a végén mondja, hogy találkozunk a pokolban - jelenti az endgame-t és jött is egy popub ablak a játékban, ami azt írta, hogy "játék vége".

    Egy gyors kérdés: lehet valahogy triggerelni a játékban s stáblistát? Azt hittem, hogy az ENSZ küldetés után jön majd, mint egy klasszikus endgame, hiszen szinte minden játék végén ugye stáblista jön, de itt nem volt. Értem, hogy a sztorinak itt vége, csak érdekel kíváncsiságból, hogy mit kell ahhoz csinálni, hogy beadja automatikusan a stáblistát.

    A játék amúgy nekem tetszett, 43 órámba telt végigvinni a sztoriszálat, de mellette természetesen majdnem az összes mellékküldetést is megcsináltam. Az utolsó sztoriküldetés előtt már 30-as szinten voltam.

    A játékban van egy nagyon OP gépfegyver, ami egy kis Thomson, exotikus kategóriás, sebzése kb. 14,5k, így a többi gépfegyver kb. értelmetlenné vált, na persze ezt csak a 30-as szint elérése után kezdhettem el használni. Mellette használtam egy csúcskategóriás M44-es vadászfegyvert, aminek kb. 52k a sebzése, így messziről gond nélkül leszedtem az elleneket.
    Az volt még durva, hogy ezzel a kis Thomson géppityuval a helikopter főbosst simán szétdaráltam. A játék mondta, hogy használjam a lövegeket, én meg: "Minek az, a kis géppityu szétszedi!" Úgy is lett. :D

    A játékot végig single-ben toltam.
    Innen a második kérdés: van értelme innen tovább vinni a játékot úgy, hogy egyedül játszok? Most ugye elérhetővé vált sok új küldetés, de nem tudom van-e értelme ezeket csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák