Új hozzászólás Aktív témák

  • Kopasz112

    csendes újonc

    válasz Anonymus23 #42169 üzenetére

    Sajnos az akadások és a kifagyások nálam is előjöttek újra, én már deltát sem kapok csak kivág asztalra...... belépés után úgy viselkedik a játék mintha egy Commodore gépen akarnám futtatni. FPS dropoom nincs, stabil a 60 FPS és betöltési problémát sem jelez, de még is mozgás közben szaggatva tölti be a képet illetve random megszűnik az irányításom. Konkrétan nem reagál a karater az egér mozgásra csak fut egyenesen a halálba majd egyszer csak kanyarodik egyet.

    Eddig ultrán futott a játék, de most már a legalacsonyabb beállításon is vacakol. Sajnos tanácstalan vagyok a hiba okával kapcsolatban így ha valaki tudna pár ötlettel segíteni a javítás terén azt megköszönném. Flie ellenőrzés megvolt, frissítéseket napra készek, tűzfalat és net ellenőrzés és hasonló "okosságok" ugyan csak meg voltak, de a hiba továbbra is fenn áll.

    Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy ha törlöm a játékot és teljesen újra rakom az egészet az befolyásolja-e a karaktereimet. Nem szeretném nulláról újra kezdeni ha nem muszáj.

    Válaszokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák