Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
Könnyű ebéd mellé egy ismert youtuber/ cheater.
[link]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
lucfenieux
csendes tag
válasz arnikusz #40401 üzenetére
Ma egész nap a DZ-ben őrjöngött, 20 méterre futottam utána, aztán cimbit hirtelen megölte 130 méterre, aztán meg ki tudja hol járt.
Azon mondjuk jót nevettem amikor összeakadt egy másik csíterrel, aki csöndesen ölt, mint a szén-dioxid: egyszercsak hasraestél és kiírta hogy megölt valaki akit nem is láttál... -
arnikusz
veterán
válasz Corsa1982HUN #40407 üzenetére
Szia!
Felváltva teszteltem őket melyik használható jobban Last Standen és most a Lvoa-C győzött a fókuszált talent ellenére. Ennél a tűzfegyverértéknél 27.2 a sebzése míg az M4 25.3, mert ott a 3. talent a kérlelhetetlen, a Lvoa-C pedig a fogékony.Ha lehet én a pusztító hejyett mást raknék .3832 elektonika kell a fogékonyhoz pl.
Vettél a DZ East 64 modokból abból 4 db van benne.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Corsa1982HUN #40407 üzenetére
Ha jobban megnézed, nem ugyan az. Az egyik LVOA a másik könnyű M4. Valsz az M4 nagyobb sebzéssel van és/vagy a talent miatt használja.
Közben pont jött a válasz[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
arnikusz
veterán
Reggel van még a Fogékonyhoz 2874 életerő kell.
-
arnikusz
veterán
Olyan jól mutatnak az értékei, meg tegnap este ágyközeli állapotban még rápörgettem az MG5-re 3. talentnek a Gonoszt és bár soha nem használtam MG5-öt, valamint a tervrajzot sem vettem meg, most délután kipróbálom LS-n.
Vadászok egy max. sebzésű halálos- fogékony- kérlelhetetlen Lvoa-C-re a mostani helyett és még véletlenül se ad jót.
Stabilabb és pontosabb, valamint a visszarúgása is jobb mint az M4-nek ugyanazon fegyver módosítok mellett.Tegnap a 6 LS körben volt 2 ahol nem voltak csalók, csak mínusz IQ csapattársak- nem húzzák fel az alapbázist, nem mennek a szorzókra egyfolytában csak foglalgattam, de így is lett 13 játékosölés meg 10 kivégzés.
Aki még nem vásárolt be a heti kínálatból ne feledje DZ E64 264 tűzfegyver 3% skill haste mód.
Ha még nem volt meg a Navy MP5 rajz. Bázison a Centurion és esetleg az MG5 pediglen PxC-ért.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz Corsa1982HUN #40413 üzenetére
Lejárt amott az időm a vérengző okés PVE területre, a pusztítónak a jelenlegi páncél mellett olyan nagy szerepe már nincs mint 1.5-ben volt.
Ha letámadós DPSvagy márpedig 7000 feletti tűzértéknél nem illik bújkálni a mobok előtt. , akkor a Fogékony talent jól kihasználható a közelharcban. Kivéve a kedvenc utálat PVE bossomat Láncost őt mindig M700 Carbonnal szedem le.
-
törölt tag
Tegnap lement 4 manhunt és szölt közben a Flipper Öcsi.
-
nagyúr
DZ gyalázós csapat kerestetik pár órára.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
arnikusz
veterán
Hogy mit ki nem találnak, akinek van kedve próbàlja ki.
[link]Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Elims
veterán
válasz arnikusz #40420 üzenetére
Egy ilyen játékos talent nélkül is tud irtani,mindegy,hogy mi lenne a kezében...
Cyberkind: Egy barátom próbálgatott több szettet is hetekig.Neki is volt egy jó predátor szettje,de amikor együtt játszottunk az én csapásmérőm jobbnak bizonyult,úgyhogy én azt is nagyon ajánlom majd.Vmint a nomádot!Abban ritkábban halsz (igaz,egy picit lassabban szeded le az ellenséget).
-
Anonymus23
veterán
A heti vendorból néhány figyelemre méltó (a teljesség igénye nélkül):
Alap, de használható kegyetlen kesztyű:
Nem maxos, de jó Omega:
Egy elég jó tár:
;) - The Power of the Light Side
-
lalakov
senior tag
A Legendary nehézséget egyedül meg lehet csinálni?
-
Anonymus23
veterán
válasz lalakov #40426 üzenetére
A múltkor becsatlakoztam ismerősökhöz WarrenGate Legendary küldetésbe, ketten tolták (taktikusban) és már a végén jártak. Simán meglett nekik. Egyedül biztos izgalmasabb, de az sem kivitelezhetetlen, talán a Sárkányfészek, mert ott egyedül szerintem esélytelen, főleg a kapcsolók miatt.
;) - The Power of the Light Side
-
lalakov
senior tag
válasz Anonymus23 #40429 üzenetére
A gond nálam az hogy béna vagyok. Az exotic felszerelést nem tudom megszerezni, így meg simán halok DZ-ben. Már majdnem letöröltem tegnap a játékot, erre ma beszereztem az 5. Nomad felszerelést, most már kíváncsi vagyok mit hoz az 1.7-es patch.
-
addikt
-
arnikusz
veterán
Én már betörtem az összes Alpha cuccot, a Famasokat pedig a 3 alt és stash birtokolja.
Most LvoaC mánia van esett ma 4 db egyet beraktam a másik mellé a Ramboba este LS teszt 1.7 ig az meg DZ mert a heti láda adott egy 1785 ös Barrettet.
Van jobb talent az Uralkodónál, de a 3. az önnfentartó volt, így lett belőle fogékony.Lalakov 4 Nomád Virgonc mellény Specialized hátizsák.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz lalakov #40426 üzenetére
Egy jó taktikus szettben egy-két hetes gyakorlással simán megvan.
Van egy 4-es csapat mind a 4-en taktikusban,együtt is és külön-külön is megszokták csinálni.Én a lexington-t szoktam ritkán egyedül csapásmérőben.Egyetlen hátránya,hogy majdnem 2x annyi ideig tart kb.4-5halálozással.
-
qukesz
senior tag
válasz Anonymus23 #40429 üzenetére
Szia Lalakov!!
Én voltam egyik taktikus amit anonymus23 említett. Megosztom veled a szettet.
Módosítóknak természetesen elektronika kivéve egyet mert az tűzfegyver.
Az ahhoz szükséges hogy a talent éljen a fegyveren.
Vagy löveg sebzés legyen a másik módosító vagy seeker sebzés.Remélem tudtam segíteni!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
PTS -t próbálgató fórumtársak próbálják már ki legyenek kedvesek a következő kombót:
Ninja bike- 2 Alpha- 2 Predator- 1 Taktikus.
Köszönöm.Másik körben corruptal voltam és folyamatosan mentem vele mindent daralát ami elé került.
Az Apocalypse mikor egyedül volt letámadva 4 en sikerült 2 szer fektetni, de a seekertűzben úgyanúgy mozgott, mint én a Ferroban éső biztos nem abban volt.
Egy biztos amint az utolsó 2 alttal is megvan a 40 LS szint oda se megyek a továbbiakban.
[ Szerkesztve ]
-
higi07
csendes tag
Ez igen
https://www.youtube.com/watch?v=gwBW5SoaHu4
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #40446 üzenetére
Anyám mit csináltatok már megint!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest