Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

válasz #35434496 #38723 üzenetére

A mosóport én is láttam tegnap, de nem volt bekapcsolva neki épp semmi, vagy csak be volt nyugtatózva... :DDD

Tegnap csapatban mentünk (4fő), volt farmolás is de inkább PvP. Összefutottunk egy 4-es orosz csapattal, már akkor elkezdtem röhögni hogy na vajon nekik mi van ami nekünk nincs... :DDD - De meglepően, semmi cheat nem volt, csak futottak utánunk. Természetesen nem díszkíséret gyanánt. A töltőállomáson elkezdtük lőni a mobokat, hát persze hogy VÉLETLENÜL beszalad elém az egyik, és rögtön rogue üzemmód. Egyből elkezdtek lőni, de nem jött nekik össze a mutatvány, mert kidőltek mint egy óvodás csoport a farsangi fánktól. - De hát utána ismét megtaláltak minket, mert hát olyan nem létezik hogy ők úgy lépjenek ki a játékból, hogy veszítettek. :DDD Ketten felszerelkeztek taktikussal, majd hozták a csodálatos seekerjeiket. Nagyon vagányak voltak fent a tetőn, mondtam hogy hagyjuk mert teljesen felesleges felmenni. Lejárt róluk a rogue, lejöttek, dőltek megint mint a dominó, egyből ahogy nem tudott a seeker robbanása "kis helyre" koncentrálódni semmit sem értek.... :U

Az oroszok nem nagyon szeretnek veszíteni... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák