Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
Az egyik nap eljátszok a bossokkal és feltartom amíg a többiek levadásszák az aprókat, a másik nap 3 lövésből leszedi a 3 és fél milliós pajzsomat. Van hogy a láda senkit nem szed fel. Vagy amikor egy szaros gránátos egyszerre leszed mindenkit ládával együtt, pedig nem egymás mellett álltunk. Vagy amikor kiírja hogy a feladat teljesítve és nem nyillik ki az ajtó, vagy kinyillik de beront negyven mob és leszednek mindenkit. Vagy amikor 40+ százalékos vérzés ellenálással a pajzs mögött instant elvézik az ember. Szóval sokszor nem a csapattal van baj.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
VTom
veterán
Ma mentem két kör last standet, halomra lőttek mindenkit a csalók, természetesen oroszok. A másodiknál alt+F4-gyel léptem ki miután ötödször lőtt szarrá zsinórban ugyanaz az orosz.
Lenyugodtam, gondoltam megyek egy napalm prod. site legendary-t. végigszoptam a másfél órát (!) amíg sikerült, estünk-keltünk végig, és mit adott? Ninja bike hátizsákot.
Én utálom ezt a játékot!!![ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Snip3r_HUN
addikt
Tegnap falcon-ra fogtunk ki egy agyhalottat,healer-ként volt bent,a 8. hullám elején le lett szedve a bomba hordozó,erre ő egymaga odarohant az apc-hez amikor még minden mob élt. Ezután mi voltunk a gyökerek mert nem segítünk neki.
A 15. hullámig egyedül üldögélt a support stationben lent és semmit nem csinált,megfeküdtünk nem nyomott T-t. Majd jött a duma hogy mennyivel tovább élt. 11. hullámtól újra kezd így hárman toltuk le,mert ugye ő továbbra sem csinált semmit és persze kirúgni sem lehet ilyenkor a csoportból.[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Elims
veterán
Rákerestem,de nem találtam.Hol lehet megnézni az éppen eladó dolgokat a rejtekhelyen?
Golyóálló pajzs életerőt keresek.
Emlékszem,hogy van egy oldal ahol írja az éppen aktuális kínálatot. -
addikt
válasz Snip3r_HUN #38357 üzenetére
Mivel már hetek óta én is csak használhatatlan hulladék exotic cuccokat kapok, úgy döntöttem, hogy nem nyitogatom a ládákat, hanem félrerakom a következő verzióig, hátha esetleg, azután majd kiderül, hogy mi lesz, vagy szar, vagy kalaposinas.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Elims
veterán
válasz Snip3r_HUN #38356 üzenetére
Razor: Tényleg! :-) Én meg össze-vissza keresgettem.
-
törölt tag
Olvasva a kommenteket de jó, hogy nem játszottam tegnap meg ma (még).
-
GAbre
veterán
válasz xyvalaki #38352 üzenetére
Tudom én,hogy még mindig sok a hiba,a láda se mindig működik.
Igen,van,h megmagyarázhatatlan damage is van.
Vannak még bugok,de ahogy néztem orvosolták is nagy részét.Igaz kihagyással,de már béta óta jelen vagyok.
Én ismerősnek vettem meg a játékot,de abbahagyta,mert "szar bugos fos",ki volt akadva,mert csinált 700 000-es szivósságot,6000pontból,és nem mindig 700 000.
És nem mindig irja ki ezt az értéket,meg lootja tűnik el,vagy csak eladásnál látja.Mondjuk a loot nálam is érdekes,amikor nyerek,nyitok ládát,kirak 1 fegyvereket 300 000-es dps-el.
Amikor inventoryba nézem már csak 200 000.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
arnikusz
veterán
Ez a második exotic a sacc perkb. 300 LS ládából ami nagyon rossz arány. 1299 gêpkarabélysebzés per 4 millió creditnél abbahagytam csörgött a pizsi. Most így néz ki az LS exotic arany, de ezen az alton már a hátralévő 4 szintet a predatorral fejezem be a Bullfrog szépen adja.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
arnikusz
veterán
válasz Snip3r_HUN #38377 üzenetére
A 4 alton a hetiknél használtam megelőzően a fegyvereket és így rajtamaradt a szerelék az M4 és Bullfrog esetében, amikor összeraktam a Predatort arra figyeltem, hogy a kérlehetetlen talent éljen.
Viszont azon gondolkodom, hogy a Fogékony helyett Adeptet rakok rá, de akkor az elektronikát kell 3832 értékre átrakni, viszont van egy Bullfrog tehetséges kompetenssel, majd megpróbálom.
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #38377 üzenetére
Most mièrt mondod? Az Oroszoknál bizonyítottan jól működik.
-
arnikusz
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
Csak pár szösszenet amit a youtube hirtelen feldobott BSE_PRIZRAK-ról, név változtatás heti szinten, na meg ahogy halottam ha buknak kapnak új accountot... Szép volt UBISOFT.
-
arnikusz
veterán
válasz Mizol25 #38386 üzenetére
Tetszetős.
Egyedül, vagy csapatban és milyen szettben?Tegnap a napi 3 körből az elsőn csalók voltak a másik oldalon és németek az én oldalamon, a csalók oroszok, a német srácok amit legajdoltak deutsche nyelven nagyon gut volt.
Viszont nem mentem B-be lelövetni magam, hogy kapják a potya killt, hanem DZ9-ben védtem az alapot és takarítottam a nevzetes helyet, ami rövid idő alatt visszatöltött, meg átmentem C-be és elfoglaltam sutyiba, meg a győzelmi szorzót is elfoglaltam egyszer, így 24500 credit összejött, ami szintezéshez jó.
Péntekre meglesz a 2. alton is a 40 szint és jöhet a következő.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz #35434496 #38393 üzenetére
Igen, láttam pár videot attól a widdztől is és ott is a csapatban min. 2 healer volt, akik folyamatosan healelték.
Az egyedül játszó meg abból él amilye van, a Predator egyre jobban bejön, nagyban segít a 4911/346 ezer életerő, meg a Bullfrog átraktam a szereléket és veszett hangja lett el is felejtettem a brekegését.
Még a pajzsosok is szépen hullanak gránát után, ahogy Sniper linkelte nemrég.A kedvencem az amikor van két ellen az egyik fekszik és a másik leszed, de addigra ő is bekapja a vérzést és mikor keresem az aprót rá egy secre ő is ugyanazt teszi.
A Steelseries Rival 100-as egér amit ajánlottak a fórumtársak nagyon jó, még egy új normális billentyűzet kellene, ha ajánlanátok valamit azt megköszönném.
-
törölt tag
Volt olyan LS ahol az ellenfél között volt BSE-PRIZRAK és DARK__HOZYAIN. Léptem is ki azonnal.
-
GAbre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest