Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz pzstm #32210 üzenetére

    Ez igy szerintem kicsit tul lett nerfelve. Nem az volt szerintem a gond eddig se hogy battle buddyval felment majdnem 1M-re a szivósság, az volt a gond hogy ezek szuperül összestackeltek. Szerintem csak a stackelést kellett volna keményen nerfelni, az alap értékek meg maradhattak volna.

    (#32216) TommyS_27: nem rád gondoltam, akinek 1000+ órája van a játékban és leginkább PvP-zik, és kicsit gondolkodik az szerintem el tudja dönteni hogy ki csal meg ki nem :)

    (#32225) players111 na az a nem semmi.

    (#32229) Steven: nálam akkor csinál ilyet ha fut az AMD Gaming Evolved. Lehet nálad is valamilyen program kavar be.

    (#32226) Htibimor

    A) vagy belép hozzád a karakterével, akkor gyorsan fel tudod húzni az ő karakterét ha végig mentek a fő küldetéseken amiket még ő nem csinált meg, azért sok XP-t fog kapni, de ő ha hozzád csatlakozik csak hátul tud majd bujni mert erősek lesznek a mobok és egy golyótól megfekszik.

    B) kezdesz egy uj karaktert, viszont akkor ugy menjetek hogy a nagyobb szintü játékos csatlakozik be a kisebb szintühöz.

    Amugy 1 órán és pár hsz-en belül felesleges ujra kommentelni hogy ha nem kaptál még választ ;) Ha eltelik pár nap és nem kapsz választ, vagy ha 20-30 hozzászólás megy és nem kapsz választ, akkor szoktunk beirni ujra, hátha nem vette valaki észre ;)

    (#32238) akoska07: akivel ma találkoztunk az valoszinüleg csalt, de nem volt végig bekapcsolva a csalása, meg nem is volt minden csalása bekapcsolva mert pl téged lelőtt falon keresztül, de engem meg biztos nem látott, mert 2x löttem le ugy hogy sarkon vártam hogy jöjjön és belefutott a tüzembe.

Új hozzászólás Aktív témák