Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus23

    veterán

    válasz pzstm #13101 üzenetére

    Ez érdekes, mert pl Lincoln alagút boss sniper lövését én túl szoktam élni, igaz marad 1mm életerő, de tudom magam gyorsan healelni, 80 alatt feküdtem azonnal.
    Meg DZ-ben is jobb ha így van, főleg DZ5-6-ról beszélek. Most csak 11% kill heal van, de crit-re is healel.
    Mondjuk azt megjegyzem, hogy nem DPS-re mentem, hanem craftolgatás után ennyi lett, illetve persze ha mást fegyvert tesz be az ember, akkor megint más DPS-ek adódnak össze, azaz a 2 fegyvernek a közös tálentjei adják össze az éppen aktuális DPS-t. Nekem a csipa inkább DMG, míg az MP5 az heal tálentekkel van (6% kill, 3% crit heal).

    Megjegyzem tegnap délutánig még lila FW M1A-val mentem, mert nem volt jobb sniper, lemaradtam a tervrajzról is, de tegnap este meg esett 2 FW M1A, meg este még egy m1A, a hagyományos fajtából, de annak is elég jók a tálentjei, nem volt még időm élesben kipróbálni.
    De pl a DPS is nagyon becsapós, pl a lila is 105k DPS volt, de csak ~200k critelt, a mostaninak volt hogy 95k DPS-t írt, de a dmg is 200 körül volt, crittel meg ~500k, de csapatban felment 800k körüli értékre is (gondolom több pulse volt elnyomva).

    Mivel sokat tolom egyedül, ezért fontosabb a heal nekem. Illetve mostanában sűrűn akad társ, szívesen megyek másokkal akiknek jóval kisebb a felszerelés, mert szívesen segítek pl DZ szintet emelni, nekem is jól jön a társaság. Elsősorban játszani szeretek én is vele, nem a virtuális pöcsméregetés a lényeg, ezért is utálom a csítereket, mivel mások játékát teszik tönkre, amiért fizetek (pl majd 2 eFT-al megemelkedett a villanyszámla amióta Division van :DDD )

    Mondjuk a Sólyom challenge még nem volt meg, azt szívesen letolnám másokkal, mert az még hiányzik...

    ;) - The Power of the Light Side

Új hozzászólás Aktív témák