Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCartman
őstag
Chelsea.
Én szeretem a csapatot, de hát na.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
Benzema is inkább a fotózkodással volt elfoglalva tegnap a játék helyett.
[link]Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
Szóval az esztétikumra is törekszel, értem.
Nem, az csak arra az egy-két hónapra jött amiért olyan ügyes voltam.Amúgy nem volt nagy szám, azóta meg már látom a betshootos csapatból is kivágták/kilépett egy elég szar stattal.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
-
McCartman
őstag
Selby hogy leolvadt a szünet után, az nem semmi.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
Nekem is jött valami hétvégén.
Portland sima volt, Bader konkrétan szarráverte szegény Perosht, így nézett ki a fickó a végére. [link]
Ezek után.A Broncos pedig magabiztosan szállította a szép, sima győzelmet.
Jött még egy NFL gyűjtő.
Valamint ez is.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Áll a játék Isztambulban? Megjött a télapó?
Mikor kezdett esni?[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Olympiakos kihagyott 11es az finom.
Erre gól.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Galata meccset holnap délután 1től játsszák le, állítólag.
-
McCartman
őstag
Kiszopott a Juve!!
Grat. Galata!!Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #35452 üzenetére
Nade mennyi volt a befizetés?
-
McCartman
őstag
Unibet.
Még tavaly nyáron az olimpia alatt volt egy akciójuk, az előző napon szerzett magyar érmek után (arany-5000, ezüst-3000, bronz-1500) a legnagyobb értékben járt egy ingyen fogadás és mivel elég szépen teljesítettünk jó sok kockázatmentes fogadást is adtak. Akkor szerettem meg az irodát, sokszor jobb oddsokat is lehet találni mint bet365ön.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #35459 üzenetére
Ráhibáztál. Sok színes kép biztos elvonta a figyelmem.
Össztétről lőhetnél még képet, mennyi volt?[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
válasz Daniel Alves #35464 üzenetére
Én csak azt nem értem miből élnek a fogadóirodák ha mindenki ilyen nagy plusszokban van?
Költői kérdés volt.Elég nagy fejetlenség volt az első napokban de utólag is szépen megadták mindet. Ráadásul a vesztes fogadások után a visszafizetett téteknek sem volt forgatási követelménye.
Azóta se láttam ilyen nagyvonalú, forgatási követelmények nélküli több tízezres bónuszokat máshol, kivéve a betfairen ahol pár hete kaptam egy 25 eurós ingyen fogadást, csak úgy, csupa szeretetből.Egyszer emlékszem elérhetetlen volt az unibet oldala, karbantartási szöveg mellett volt egy feliratkozó ív majd utólag az okozott kellemetlenségekért adtak párezres bónuszt. Ilyet se láttam máshol.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
A denveri D nagyon nem volt ma a helyén és ez rányomta a bélyegét az egész meccsre. Welker hiánya se tett jót, szerencséje is csak a Chargersnek volt és az is a kritikus pillanatokban.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Szerintem állj le, pihenj ás hanyagold az egészet már legalább végéig.
Látod Seattle-lel is mi lett, Kansasnak is simán nyernie kellett volna.Azt a bőséges foci kínálatot nézzétek mára.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Nem tudsz leállni, mi?
A csapatok közti különbségek miatt ettől még kötelező győzelmeknek kellett volna lenniük, főleg hazai pályán, ugye. De ha szar kerül a palacsintába nincs mit tenni, le kell nyelni.
Kivetted már a nagy pénzeket azóta vagy még mindig azokkal hazardírozol?Bet365 szépen vissza is fizette már a tétet, jó kis surebeteket lehet kötni ezekkel az ingyen fogadásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Ja vagy egy gyors screen passz oldalra és ugyanaz mintha futnának. Szóval érted.
Nálam meg pont pár napja vette ki többek közt a Sport 2-t is analóg kábeltévéből a tréhóm, hogy gebednének meg.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
válasz Pepeninho #40373 üzenetére
Analógnál még durvább volt a nyirbálás legalábbis itt Szeged környékén, kivettek vagy 10 csatornát, meg is szűnt az extra/családi csomag, jófejek.
Comedy Centralt sajnálom, kb csak azt néztem, ha be volt kapcsolva a tévé háttérzajnak.[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Ó, előtte hosszú időn keresztül inviteles voltam anno de nagyon trágya volt a "szolgáltatlás" viszont cserébe jó sokat kértek érte, úgyhogy azt nem sírom vissza.
Kábeles Digi, upc viszont itt, Szeged kertvárosi részén kb sosem lesz, úgyhogy ez van.@Pepeninho: Értem én amúgy a tréhómot, terelgetik a parasztot a digitális kábeltévé meg az extra set top boxok bérlése felé ($$$), de basszák meg.
[ Szerkesztve ]
-
McCartman
őstag
Hát ez a kamu tizi eldöntötte a meccset.
Kár pedig szerintem kibekkelte volna emberhátrányban a city a második félidőt.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.