Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
THL T11 téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ricsidealer #2400 üzenetére
Angolul nem próbáltam.
Sajnos Indiantnak van igaza és nem T11, hanem T100-as klón(amire egyébként is van már 4.4)
Így ez sajnos(4.4) nekünk használhatatlan. -
105kacsa
őstag
válasz ricsidealer #2400 üzenetére
T100 klón csak más az előlapi kamera, amúgy echte ugyan az.
MIUI_4.9.5.zip DNS-re az MSB-ről portolták.
Természetesen 4.2 a DNS S5008 Cristal Black Rom v.5 с THL T11 felrakható a T11 re de igen erősen eloroszosodott verzió.
Más, hamarosan MSB V5 Last ReleaseZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
hrozs
csendes tag
válasz #18193920 #2391 üzenetére
úgy látom Thlstore/pompmall is kamuban tolja a témát:
From Jakub at 10/15/14 10:22 AM
On the THL T11 will be Android 4.4 or 5.0 ?
THL Mobile
Thank you for your mail.
When we got the THL T11 Android 4.4 and Android L latest firmware, we will release on our website.nyilván. nem lesz itt semmi sem.
-
törölt tag
Nem kamuznak, hiszen azt mondták, ha megkapják a készülékhez a 4.4 vagy L firmware-t azonnal közzéteszik. Azt , hogy lesz-e azt egy szóval sem említik.
Ez mondjuk olyasmi lehet, hogy "ha nyerek a lottón
adok neked 1 millió forintot".
Ez sem kamu, csak elfelejtettem közölni, hogy nem lottózok.
Viszont maga a kijelentés teljesen komoly.[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2403 üzenetére
A beállítások menüben lesz két hasznos plusz menüpont. Új Launcher és és egy-két új app jobbra cserélve.A 4.2 max-ra kipörgött(nálam atomstabil) ezen már javítani nem ,csak rontani lehet, ezért lesz valószínű utolsó MSB V5 kiadás
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
-
105kacsa
őstag
-
asdddsa
tag
Üdv!
Mobileuncle MTK Tools-ban hol tudom allitani a "media lejatszo" hangerejet? Minimumon is tul hangos nekem? Megvan az audio ful de azon belul van jopar. Gyari rom van fent ha szamitvalamit.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz asdddsa #2414 üzenetére
Volt már róla szó, a jobb felső sarokban a "gyorskeresés itt" pontot használni nem tilos
[Média hangerő fülhallgató][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ricsidealer #2417 üzenetére
Nálam működik rendben minden, most 160 azaz maxra van véve.
Nagyságrendekkel hangosabb a fülhallgatóban a zene.
Nem lehet, hogy mást állítottál mint ami neked kell?(#2416) asdddsa
Azt kellene tudni pontosan, mit szeretnél állítani, van ugye Ringer, Media volume, speaker volume, microphone volume, Call volume in the headphones, volume of the music in the headphones.
Ez alapján mindent be tudsz állítani bármit."Audio settings in the system menu
Uncle Mobile Tools => engeneer mode => engeneer mode (MTK) => audio
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Ringer - LoudSpeaker => Ring
Media volume - LoudSpeaker Mode => Media
Volume (handsfree) - LoudSpeaker Mode => Sph
speaker volume - Normal Mode => Sph
microphone volume - Normal Mode => Mic
Call volume in the headphones - Headset Mode => Sph
volume of the music in the headphones - Headset Mode => Media
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
In the right section, select the row (Level) and below the line (Value is 0 ~ XXX ........) to expose the significance given the maximum-XXX. And so one by one with each Level.
Max Vol. it is advisable not to touch (not required). He is responsible for the overall volume of the selected section.
Many settings (on my phone) is initially not suit me. In particular - During the call, the speaker's ear ripped its power. It was not very familiar rocker put the most minimal volume.
The result: revised speaker volume - Normal Mode => Sph and put:
Level 0-40
Level 1-55
Level 2-70
Level 3-85
Level 4-100
Level 5-115
Level 6-130
(originally Level-6 was maximum-160. decided for myself that it is powerful enough lishnee.Dinamik here.)
More ...
revised volume of the music in the headphones - Headset Mode => Media . She was so very understated: something about 190 of the 255 maximum. , and put:
Level 0-90
Level 1-125
Level 2-150
Level 3-170
Level 4-190
Level 5-210
Level 6-230 (out of 255 much as possible)
Now on to the microphone: Microphone Volume - Normal Mode => Mic default
Level:
0-64
1-255
2-255
3-156
4-255
5-255
6-160
To me it is something not clear. Especially the transition from 3 to Level 4. I understand adjustable microphone sensitivity levels of this skill is in sync with the earpiece is loud Level (typical call). That is if I'm on the mark - 4 that have sound and microphone 100 255 (maximum) and is on the mark to fall below 3 the microphone immediately drops to 156. Any failure, dead zone. And when you consider that the original volume of the earpiece off scale and I always kept it somewhere on level 3 it is not surprising that some have complained about difficulty hearing. put them in the likeness of Jiayu G2 (in the cap)
Level 0 - 255
Level 1 - 250
Level 2 - 245
Level 3 - 240
Level 4 - 235
Level 5 - 230
Level 6 - 225 ----. Audibility GREAT! "[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz asdddsa #2419 üzenetére
Akkor tehát a fülhallgató hangerőt vetted(veszed) lejjebb.
Belépsz a Mobileuncle MTK Tools/Engineeer Mode/Engineeer Mode(MTK)/Hardware Testing/Audio/Headset Mode
Majd Type alatt található Media, ezt megnyitva Max Vol (0-160) ami nálad 127 leveszed mondjuk 100-ra megnyomod a set gombot visszalépkedsz és bezárod a MUT-t.
Restartolod a telefont majd visszalépsz ( Mobileuncle MTK Tools/Engineeer Mode/Engineeer Mode(MTK)/Hardware Testing/Audio/Headset Mode/type/
és ellenőrzöd, hogy megtartott-e a beállításokat. -
asdddsa
tag
válasz #18193920 #2420 üzenetére
Nem, a "hátlapi" hangszóró volt a hangos nekem. Audio/Loud Speaker résznél állítottam, Type a Median volt. Ez segített. Elnézést a félreérthető írás miatt, de nem voltam gép közelbe.
Köszönöm a segítséget!Infó a nézelődőknek:
Eddig atomstabil a gyári rom(igaz alig 2 hete van meg, de azóta nem volt újraindítva se).
Aksi brutál, 2-3 napot simán kibír. Volt hogy 5 órás kijelzőidővel csak a második nap este fele tettem töltőre.
Kijelző szép.
Gps-re(túl sokat nem is használtam), Wi-fi-re nincs panaszom.
Kamera egész jó, bár lehetne benne valami komolyabb is. Van a családban egy iNew V3, annak szebb képet csinál a kamerája, viszont az aksi gyenge és "csak" 4 mag. -
asdddsa
tag
válasz ricsidealer #2422 üzenetére
Még annyira nem szeretném szétszedni a telefont, mert nem mondanám olyan rossznak. Bár ha látnék egy "előtte-utána"...
Az iNew szintjét gondolom akkor sem éri el, elvileg valami Sony 13Mp-s kamera van benne. -
ricsidealer
tag
Vezetek nelkuli kijelzo mukodik valakinek miracast-al? (6k volt esigitalban)
Nokia 6.1
-
vargaroli
csendes tag
-
ricsidealer
tag
válasz vargaroli #2426 üzenetére
igen
akartam ebayről rendelni még anno,de valahogy nem sikerült szóval ma vettem egyet. egész jó cucc,csak nem teljesen értem még,hogy mit mikor melyik wifire kéne csatlakoztatni,de filmeket szépen lejátszik. Fullhd-nál nagyon számit a bitsűrűség.. de legfőképp nem,de hát ha megnézzük a hardvert,akkor azért látszik,hogy nem is erre van kitalálva
[ Szerkesztve ]
Nokia 6.1
-
vargaroli
csendes tag
válasz ricsidealer #2427 üzenetére
Nekem is van egy olyanom nagyon korrekt kis cucc jó áron. Igen az elején kicsit érdekes a beállítása de ha bevan állítva akkor utána már szinte autómatikusan meg csak a programja kell.
Roli
-
quasimidi
aktív tag
válasz ricsidealer #2429 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok valami eszközt ajánlani, amivel lehet használni a T11 Wireless Display-t játékoknál is? Gondolom ez a Miracast dongle csak videókra van kihegyezve...
Előre is köszönöm, -
carcaca
csendes tag
I was abble to install gmail 5 with aptoide and looks very nice. Just to inform you.
-
105kacsa
őstag
-
105kacsa
őstag
válasz #18193920 #2435 üzenetére
Magyar nem lesz.Nem tudom visszacsomagolni a kibontott apk-at. Már több progival is próbáltam amivel eddig mindig ment, de most nem.
Holnap még neki fekszek és csütörtökön megy a Needrom-raZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
ricsidealer
tag
érdekességképpen csak
Nokia 6.1
-
105kacsa
őstag
mrfrakk is alkotott [THL T11 MINIMAL]
Összefoglalóba is megy (kérek egy ungarise leírást a rom-ról privibe mrfrakk-tól amit majd beszerkesztünk az összefoglalóba )ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
törölt tag
válasz 105kacsa #2439 üzenetére
Nem vagyok olyan profi ezekben a dolgokban, csak töröltem és egy-két dolgot beletettem, néhány dolgot módosítottam.
Az alaphibák javítva vannak.
Annyiból lehet talán hasznos, hogy viszonylag sallangmentes, tiszta rom.
Így mindenki azt tesz rá amit szeretne és úgy alakítja ahogy tetszik neki.
Én régóta ilyen romokat használok nekem ez jön be -
amdk7
aktív tag
válasz #18193920 #2442 üzenetére
Ideiglenesen feltettem én is valamit, de most telepítettem ezt a romot!
Óhhh, hát nagyon szuper, köszönöm. Minden működik, ahogy kell, pörög a gépsárkány, mint állat, szóval:
KöszönömEgyébként Kacsa romjára a V5-re vártam, de mivel ez jött hamarabb, Ő ugrott fel a V4 által particionált telóra.
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)
-
105kacsa
őstag
[blogomban] az THL T11 MSB V5 és V5 WD-ról minden infó, a szokott helyről tölthető [link]
Más:
MIUI V6 kell még dolgozni rajta, megosztás későbbZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
105kacsa
őstag
válasz body007 #2447 üzenetére
De
Olyan ez mint [ez] és [ez] 4.4.2 nek írja az Antutu meg más programok is de sajna az sdk verzió 17 tehát látszat 4.4
Ha lesz gyári KK (ami nem lesz) akkor lehet 4.4 alapú V6, ha nem lesz akkor csak 4.2-es alapúZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- További aktív témák...