Aktív témák

  • danielh2

    tag

    válasz Tim82 #2970 üzenetére

    OK, nade: a drive P/N száma 40Y8621 (FRU-ra magyar találat nem jön ki)
    ezen a helyen 21750, ezen viszont ~35000 (bár utóbbi tapasztalatom szerint egy igen drága hely)
    Hol lehet a true piaci ár? Gondolom vhol a kettő között.
    Itt ph-n 10/24 óta nyomom, először konkrét ár nélkül utána benyomtam ex has egy 20e-es árat, egyik esetben sem kellett a kutyának se, még csak annyi comment sem jött h irreális áron adod öreg, olcsóbban kellene (de mondom, több mint egy hétig konkrét ár nélkül futott a hirdetés). Konkurens nagy HW oldalon ugyanígy, nuku reakció.
    Vatera meg egy nagy LOL. Egyfelől amit ott akarsz eladni azt +6%-al drágábbra kell árazni, mert csak a mesében nyeli le az eladó az aukciósház jutalékát. Másfelől, ha minimáláras aukcióban nyomatod (akár úgy is h vállalnád h tőled jön a jutalék le, ugyanannyiért adod mint máshol), akkor a sok majom csak adja, adja be az irreális ajánlatokat, még akkor is ha ott a minimálár, még zárás előtt 2 órával is. Ha a minimálárral megegyező kikiáltási áron adod, a kutyának se kell.
    A vaterás freeleecher mentalitás miatt csak min ár nélküli aukciók pörögnek, mert mindenki azt hiszi h fillérekért kap cuccot. Kurrensebb termékeknél ez persze nem így van (pl. egy nokia 6120c-t indítottak 1 Ft ért NMÁ-val és 40,000 felett zárt), de kevésbé kurrens termékeknél (mint az én cuccom) ha beraknám NMÁ-ba akkor tuti az lenne h gyorsan egy freelecher beadja a kikiáltási árat, és úgy marad az aukció a végéig. A jó múltkoriban egy 4-500 ft értékű hw-t raktam be NMÁ-ba és 1 Ft-os kikiáltási árat beadott rá egy freeleecher, így maradt több mint 1 hétig, szerencsére utolsó nap beesett egy 400-as ajánlat, így nem kellett 1 Ft-ért megválni a cucctól. Ebay azért pörög mert a kevésbé kurrens cuccokra is elég vásárlótábor van, akik pörgetik az aukciókat, és elég jó záróárat lehet így elérni. Márha nem K-Eu-ból árulsz.

    http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

Aktív témák