Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pipó

    őstag

    válasz Pipó #7579 üzenetére

    Tegnap végül - harmadik nekifutásra - legyűrtem a Gondnokot. Bejött a gurulós módszer, de így sem volt könnyű. 38-as szinten, könnyű páncélban estem neki, de a kardra rágyúrtam előtte, illetve a pontokat is átvariáltam. Készítettem rektulum vagy mifene olajat is (ittrekedtekre jó a leírás szerint és itt javasolta valaki), de nem használtam, mert az átvezető anim túl korán indult el ahhoz képest, mint amire emlékeztem és addig még nem kentem rá. Ugyanígy, nem jó főzetem volt volt zsebben, hanem valami lidérc elleni, amit azért megittam, de fölöslegesen, ami így a 70%-át elvitte a megihatóknak. Emiatt toltam befelé a szárított halat, 43 fogyott el a harc alatt. Kb negyed óra volt a küzdelem, kétszer már csak 1 mm élete volt, de felküzdötte magát. Harmadszorra (mikor már nem jöttek a többi lények akikből életerőt merített) már megfeküdt. Végül is a mostani nekifutásra már elsőre sikerült, és könnyebb is lehetett volna, ha használom az olajat és jó főzetet iszok.

    Írtátok itt a mérgezett ezüst vipera kardot, azt hol lehet/lehetett felvenni. Ugyanezt acélból, vagyis az ábráját megkaptam az aukcióházas küldi végén.

    "Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

Új hozzászólás Aktív témák