Új hozzászólás Aktív témák

  • zegi_norbi

    tag

    válasz forras2 #7357 üzenetére

    Ha beszéltél mindenkivel, akkor a kikötőben lévő fickóval is gondolom, aki Morkvarg egyik cinkosa volt. 2 féle módszer van:

    1. Miután végeztél vele a ligetben, vedd fel a húsát, aztán menj a barlangba, mert ott jelenik meg újra. Miután legyőzted, válaszd ki a húsát és etesd meg vele(csak húzd át jobb oldalra és ennyi). Ő meghal és a papnőtől felveheted a jutalmad.

    2. A kikötőben lévő fickó elmondja az egész sztorit, hogy egy agyarral lett megátkozva, amihez hozzáért(ha jól rémlik ő átkozta meg, vagy az apja talán). Sajnos ha megtorlod a gonosz tetteit, akkor hiába veszed fel az agyart, nem tudod vele visszaváltoztatni emberré. Kénytelen vagy kerülni most a konfliktust, mert akkor elmondja, hogy tudod megtörni az átkot. Ha ez megvolt, elmész a ligetbe és miután legyőzted, odaadod neki az agyart, ő visszaváltozik emberré. Először még ne öld meg, válaszd hogy nem akarod bántani, akkor ő elmondja hogy hálás és egy kereskedőnél(asszem) Novigrádban vagy Oxenfurtban egy szép összeg vár majd. Mostmár nyugodtan megtorolhatod a rémtetteit, mert elmondta amit kell. Elmész a papnőhöz meg a kereskedőhöz és felveszed mind2 jutalmat.

    Ja az kimaradt, hogy a második módszerhez meg kell szerezned Morkvarg naplóját, mert abból derül ki, hogy a kikötőben lévő fickó szintén nyakig sáros. Csak ezután tudod kifaggatni az átokról és az agyarról. A főépület kulcsa a liget alatti barlangban van, le kell hozzá merülni ott, ahol a zsilipeket kell állítani. Azt hiszem ez minden :)

    [ Szerkesztve ]

    "Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

Új hozzászólás Aktív témák