Új hozzászólás Aktív témák

  • elektrotank

    tag

    válasz Ted_Beneky #5059 üzenetére

    Hát ne... :D
    --

    Az októberben érkező DLC majd aktiválható lesz Steamen, Originen és GOG-n is. Nyilván oda aktiválod, ahol alapból meg van a játék. Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett így a alapjátéknál is. A steam közelebb áll a szívemhez.

    Mike: Ezt eddig is tudtam, de hazugság lenne azt mondani, hogy ez mindig így volt. A BF3-t viszonylag kitudták adni elég jól és egy csomó FPS fan ráindult, amikor meglátták pl. a Captain Border gameplay előzetest. Nem véletlenül, sok újdonságot hozott és nem egy éven keresztül fejlesztették, mint a 4-t. Szerintem a régi EA játékok még ugyanúgy jók manapság is, mint akkor. Az már egy másik kérdés, hogy ma már nem felel meg igazán az igényeknek. De ha pl. választani kéne az EA és Ubisoft közül, szerintem kérdés nélkül EA-t választanám.

    Nekem egy egyszerű AMD Phenomom van, 2,6 Ghz, 4 magos (am3), egy sapphire r9 270x vga, 12 giga ram (dd3, 1333), meg egy 1 terrás blue WD (amiről fut). Nincs komolyabb gondja vele, high-on szépen elfut, mikor kijött és még nem voltak frissítések, akkor ultran is ment simán, de ez a Nvidia HairWorks megfogja a kártyákat, mondjuk soha nem is használtam én, de ami azt illeti a V-Sync-t sem. A felesleges dolgokat kikapcsoltam. Nekem sem fut full hd-ba meg xy fps-be, de ez nem is zavar. Nekem 25-30 fps is elég :P

    [ Szerkesztve ]

    Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

Új hozzászólás Aktív témák