Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • melega

    őstag

    válasz tibaimp #22408 üzenetére

    Skyrim tudom!

    AC Origins, Odyssey majdnem kimaxolt, Valhalla még ami tetszett, de azt eladtam ott a dlcket kivéve minden kész volt.

    Ja amúgy az Oroginsben minden kész volt
    Az Odysseyben a főküldetés mellett nagyon sok mellékküldetést megcsináltam 250 óra volt mindenkit megmentettem megpattintottam akit lehetett így a jó befejezést kaptam meg Cassandra visszatért.
    A többi kultistát fölszámoltam a főnököt kivéve rengeteget youtube videóztam hozzá a vezetőt úgy gondoltam nem ölöm meg.
    Az összes legendás állatot leöltem.
    Az összes gladiátor küzdelmet megcsináltam.
    Az összes tengeri, suzárazföldi erődöt leather houset kifosztottam.
    Az összes hajós csatát megnyertem.
    Az összes dlct megcsináltam és ingyen volt az egész letorrenteztem.

    A Valhalla megvett ott minden kész volt a 3 kulcsos kincsesládák kinyotogatásától eltekintve
    az összes fő és melléküldetés. Utána eladtam

    A SKyrimot most töltöm le.

    Amúgy írták hogy egy jó darabig nem lesz Witcher 4 a CD Project Red háza táján történt problémák miatt.
    Ami azt a befejezést folytatja amit 250 óra után megkaptam a 2. véglettben a dlcket beleértve hogy Ciriből Novigrád hercegnője lett, és a Blood and Wine végén odamegy Geraltot hogy képezze Witchernek.

    Mivel ciri is varázslónő Radovid észak királya a boszorkányvadász embereivel üldözni fogja, és a mocsár boszorkányaiból az egyik életben marad. Tekintettel rá hogy az alapsztoriban nem öltem meg.

    Amúgy 2. végigjátszás első véglete során, mikor a farkasember megvédett a kíséretetektől meg a szörnyektől ,ehhez az összes farkasember átkát meg kellett törnöm ehhez rengeteget youtube videóztam.

    Mindegy, ha fölbomlik a CD Project Red már a Cyberpunk 2077 miatt vannak ilyen probélmáik akkor a Witcher 3 folytatása mindenkinek az elképzeléseire van bízva.

    Nem lesz Witcher 4 akkor az az elképzelésem amit leírtam a 2. végletbe, írtam, csak mintha Radovidot megöltem volna és az emberi békén hagyják Cirit ez lett volna ha nem a cipészt mentem meg melléküldetések során, hanem Radovidot észak királyát ölöm meg.

    Amúgy kedvenc akció-rpgm a Witcher széria eddig soha senki egy stúdió se tudott felérni a witcher játékokhoz akció-rpgkkel ez a véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák