Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz NyalokAA #22241 üzenetére

    Egy második kör szvsz mindenképp benne van a játékban ! Már úgy értve, hogy nem tompít olyan sokat az élményen.
    Mondok pár dolgot, ötletet, ami nekem tetszett, bejött, ezekkel szvsz tovább tompítható a "2. kör" feeling.
    1. : Igazábol evidens 2. körös "taktika", de itt még inkább érdemes, mert a tartalom hibátlan ! Azokat a küldikat, helyeket, amiket nem érintettél, érdemes felkeresni ! Olyan szép, meglepő, vicces (és tényleg ! :D ) dolgokat lehet találni a leg utolsó kis sarokban is, hogy egyáltalán nincs az a "játék perifériája" érzet.

    2. : Modok ! Ehhez mindenki kicsit másképp áll, de ha modokról van szó, a Witcher 3 elképesztő helyen van ! Nem csak mennyiségrem, hanem minőségre is pazar ! Persze nem mind, de vannak nagyon profi cuccok ! Én a játék stílusát, harc mechanikát, stb.-t nem kívántam megváltoztatni, de a grafikai modokból nem keveset próbáltam és van pár db., ami "aztaq" ! :K
    HD Reworked text pack mindenképp "must have" sztem, ez egy "upscaled text pack", az utolsó verzió kifejezetten jó lett !
    Lod mod : Ez volt az egyik kedvencem ! Ha érdekel, rákeresek, melyik is volt konkrétan, amit kimagaslóan jobbank találtam, a pontos neve most nem ugrik be. A lényeg, hogy nagyon sokat tud dobni a sűrűbb aljnövényzet, fű, stb. Annyira más hatásúvá, olyan élővé tett egy-két helyszínt, hogy ihajj és egyáltalán nem verte agyon a teljesítményt, mint egyx-két lod mod, amit bekacsolsz és negyedeli az fpsedet ! :)
    Van millió Reshade, lehet szemezgetni, ha szeretnél, én kipróbáltam párat, de egyik sem tetszett igazán, de ez full szubjektív, ugye. Nekem bejött a Witcher 3 stílusú Witcher 3. :D
    Reshade-t ettől függetlenül használtam, mármint a progit magát mégpedig arra, hogy a gyári AA-t, SMAA-ra cseréljem !
    Csak ötletek, de hátha feldobják a 2. körödet ! :K

    Witcher 1. : Pár hónapja toltam végig az egyet, majd a kettőt.
    És igen, az egy az hogyismondjam.... Retro. :) Persze tudtam meg minden, meg nem is vagyok egy húdenagy csak a 4K, csak a 100+ fps típus, stb., de ez nagyon retro. :D Igazán csak a kezdet volt kicsit döcögős, aztán már ment minden, de van valóság alapja a "félelmednek" a 14 éves W1-el kapcsolatban. :) Nem feltétlen azér mondtam , hogy ne kezdd el, hanem azért, hogy ha elkzded, de felsikoltasz az első pillanatban, adj eki még egy kis időt ! Nálam működött.:))

    Biga123 : Ha tetszik Sottr, utána nézz rá Rottr-re ha gondolod ! A látvány picit kevesebb (mondjuk Sottr szvsz nagyon ott van), de a hangulat ugyan az szerintem és hosszabb is a story némelyest.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák