Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz atainprison #16565 üzenetére

    +1 a Gwent-nek.
    Eleinte frusztrált, mert nem láttam át, de most az Északi paklival közel a 20-as szinthez, nem nagyon kapok ki. Van 1-2 necces játékos, és it is tuti csalásra van megcsinálva a kulcs karakterek paklija, kábé úgy mint a 2-ben a kockapóker, de ezeket is el lehet verni pár átidegeskedett menet után.

    Igazából Északnál szerintem az a jó pakli, ha sok ostromgépet hagysz bent, Foltest duplázó képességével (az utolsó körre hagyva), legyen legalább 2 kém a paklidban, meg behívó lapok, aztán ha ezek mellé húzol egy fagyot, meg egy tiszta időt, esetleg álca még, általában versz mindenkit. A lényeg, hogy az ellenfél időjárás és felégetés lapjait gyorsan ki kell provokálni, ha kémet tesz el kell lopni tőle.
    Okosan ki lett találva, tényleg gondolkodni kell sokszor, szerintem sok játékosnak ehhez nincs türelme, stratégiázni kell, megfontolni minden lépést. Volt olyan, hogy nagyon durva paklim volt, az első direkt vesztett kör után elbíztam magam, hogy innen már csak nyerni lehet a maradék 2 kört, annyira durva lapjaim voltak, erre a végére döntetlen lett. Szerintem illik a játékhoz a Gwent, elfogadom ha valaki kihagyná belőle, de engem baromira szórakoztat :)

    [ Szerkesztve ]

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák