Új hozzászólás Aktív témák

  • BüszkeeSAAAS

    tag

    Én is a végére értem összesen 2 feladat maradt a kártya paklik összegyűjtése ,de a nagy része annak is kész.
    Ahhoz van valami térkép ,hol találom ezeket a lapokat? Már csak a "kisebb kaliberű" játékosoké hiányzik ,de nem tudom mely településeken és azokon belül hol találom a kihívható játékosokat.

    A B&W lezárása nem volt annyira drámai ,mint vártam én a "happy endingre" hajtottam, bár Dettlaff így is fűbe harapott ,de gondolom ez elkerülhetetlen. Úgy érzem valahogy elmaradt a lezárás, és kicsit hiányoltam egy rövid videót vagy legalább képekkel illusztrált elbeszélést, hogy kinek mi lett végül a sorsa. Ugyanakkor tetszik is mert így nyitva maradt ez a csodálatosan felépített világ. Nem is számítottam rá ,hogy ilyen jó játékot kapok a pénzemért mikor előrendeltem a W3-at aztán hiába lett meg, 1,5 évig porosodott mert mindig másra kellett a lóvé (az akkor gépem nem bírta) :C :C , valamikor még biztos előveszem az NG+ még hátra van. :)

    [ Szerkesztve ]

    -Megoldottam a problémátokat. -És...?Ennyi?Mesélj még!Tüzet köpött a sárkány vagy mérget? -Igen...és arany pikkelyei voltak és dőlt a seggéből a füst,mint egy kéményből. -Épp ahogy a skaldok éneklik...Kiérdemelted a jutalmad!

Új hozzászólás Aktív témák